S mamou som nikdy nemala velmi dobry vztah. Ale obcas som s nou vedela dobre vyjst. Hlavne ked nepije. Ako ju vyhodili pred 3 rokmi z prace nevedela si nic poriadne najst. Aj ked uz nasla do mesiaca dvoch sa dala na pnku "ze jej je zle, ze je chora" pritom vzdy. Vzdy! za tym bol alkohol. Ona ked je opita sa zmeni akoby na niekoho ineho, nic neje, len spi. Absolutne nic nerobi len potaji pije. Alebo na par hodin niekam odide a vrati sa este viac opita. Potom zase pride obdobie kedy vytrzievie (najde si pracu na nejaky cas) a dokolaaa. Vzdy mala problemy s alkoholom a aj preto nemame az taky dobry vztah, nenavidim ju za to. Ale nikdy to nebolo az taketo s nou. Momentalne ma znova to "zle" obdobie. Dokonca dnes bola u lekarky a lekarka jej zavolala hned sanitku a isla do nemocnice kde bola pol dna na infuziach kvoli nizkemu tlaku. Co to moze znamenat? Moze to mat nieco s tym alkoholom?
Moja matka alkoholicka - nizky tlak
Ako som pisala obcas pracuje mesiac dva a potom je na pnke z ktorej jej tiez chodia peniaze. Plus jej priatel robi takze ma si to z coho kupovat.
A za čo pije, keď nemá prácu?