ahojte, chcela by som sa opýtať tých, čo majú vzťah na diaľku ako to zvládajú. Na priblíženie, sme spolu už cez rok a od začiatku je to vzťah na diaľku. Nie je to až taká diaľka, niečo cez 90 km, no vzhľadom na to, že obaja študujeme denne, sa nemôžeme cez týždeň vídať. a aj bývame od seba niečo cez 30 km. čiže ked príde domov z internátu, piatok ešte chodí do práce a sme spolu tak nanajvýš v sobotu, lebo v nedeľu opäť cestuje. A po roku je toho na mňa už veľa, proste ten pocit, že s nimi je 5 dní v týždni a so mnou tak 1-2. Jediné čo nás drží hore je to, že o rok pôjdem študovať tam kde on a budeme spolu. Len neviem, ako takto vydržíme ďalší rok, lebo j to hrozné, ako mi chýba Tak neviem, skúste mi nejak poradiť, čo s tým :)
vzťah na diaľku?
Za mojej mladosti chodili chlapci na 2 roky na vojnu - niektoré páry to vydržali. ;)
Ja som bola takto na dialku 3 roky a ovela viac ako 90 km :) ale vydrzat som chcela, lebo som vedela, ze ON stoji zato. Taktiez som mala miestami slabe chvilky, ked som ho potrebovala a nebol pri mne :( No vedela som co chcem a nechcela som ten vztah ukoncit. Presne ma drzalo to, ze budeme spolu ked skoncime skolu. Rok nie je tak vela, no zavisi to od toho aku davate vasmu vztahu sancu a ci sa vam oplati bojovat jeden o druheho. Clovek musi byt ale aj psychicky vyspely aby takyto vztah mal, bol verny a vedel do zvladnut. Je to pre vztah dost velka skuska a ked to ludia zvladnu vacsinou ma takyto vztah dost velku sancu aj do buducna....takze to je potrebne zvazit, ci Vam to cele zato stoji ;) Inak my sme s dotycnym teraz manzelia :)
Drzim palce! Inak clovek zisti ci to ma fakt zmysel tak po 2 rokoch aj tak...vtedy spadnu ludom casto ruzove okuliare.