Menstruacia-ako o nu neprist?

Príspevok v téme: Menstruacia-ako o nu neprist?
Kllarika

Dobry den. Chcem sa poradit ohladne menstruacie. Mam 41 rokov. Mavam stale menzes,pravidelne,ale uz mi trva casovo kratcsie,nez po ine roky. Prv som ho mavala v trvani priemerne 5 az 6 dni. Teraz ho mavam priemerne v dlzke trvania uz len 3 dni. Priznaky klimakteria este nemam a nepocitujem.
Chcem sa opytat ostatnych zien-ako zatial neprist o menstruaciu a oddialit nastup klimakteria? Napriklad pomocou cajov,byliniek,homeopatik. Viete mi prosim nieco ucinne poradit? Dakujem vam uz vopred za vsetky rady.

Joleen

Keď si užívala HAK a potom prestala tak to budeš mať z toho. HAK sú hormóny na kt si organizmus zvykne keď prestaneš užívať tak tvoje telo sa s tým musi vyrovnať a obísť bez HAK rozumieš? Keď chceš mať aj bez HAK pravidelne a normálny MS tak ti radim kvapky Mastodynon je to na báze homeopatickej mne osobne dala MS do poriadku

Kllarika

Akurat dnes som bola u mojej gynekologicky. Je dobra,ale velmi vytazena. Plnu cakaren zien tam mala,urobila mi prehliadku-vsetko je v poriadku. Riesila som s nou este mykozu,ktoru som minuly tyzden vo wellness dostala,potom antikoncepciu. A ked som sa jej chcela na toto opytat,tak uz mi nervozne povedala,ze nema tolko casu,aby s kazdou pacientkou travila tolko casu :) Nasmerovala ma na internet a bola som vybavena :) Tak mne vsetko funguje zatial ako ma,len som to chcela riesit skor,nez bude uz neskoro. Dakujem vam za rady.

Galapagos

Keď niečo starne tak už nefunguje tk ako má tak isto je to aj s telom a s tym nič neurobíš jednine nasadiť hormonálnu liečbu aby si ešte mala MS pokiaľ chceš byt ešte tehotna