Dobrý deň,
máte niekto skúsenosti s tlakom žlčníka pod pravým rebrom? Tlak sa u mňa strieda s bolesťami. Tlak pociťujem stále i nalačno, zhoršuje sa samozrejme po jedle. Vyhýbam sa mastným jedlám, vyprážaným, údeninám, strukovinám...Spomínané bolesti pozorujem asi mesiac, nikdy predtým ma žlčník nebolieval, mala som skôr problémy so žalúdkom. Sono nepreukázalo kamene ani piesok. Na radu lekára som si v lekárni kúpila liek Isochol, ktorý mám užívať s posledným sústom jedla ráno, na obed a večer, teda 3x denne. Máte niekto skúsenosti s týmto liekom. Uvítala by som najmä rady týkajúce sa bylinnej, alternatívnej liečby...Ďakujem
Tlak a bolesti žlčníka
Dobrý deň, liek ktorý Vám naordinoval Váš lekár je bežne používaný prípravok na uvoľnenie spazmov zvierača a aj žlčníka. Pokial je tento liek účinný v tom prípade nieje nutné Vám liečbu meniť. Poprípade si môžete kúpiť Cholagol kvapky- môžete ich užívať spolu.Vhodné by bolo zvážiť aj nejaké odbery krvi, poprípade iných materiálov. Co sa týka alternatívnej mediciny, odpustťe mi prosím poznámku že pokial nemáte udelenú diagnózu na základe objektívneho nálezu a liečbu tolerujete, v tom prípade Vám alternatíva nemá s čím pomôct. Cholagol je založený viacej menej na prírodnej báze, viac sa dočítate na adcc.
S pozdravom MM