Som na dne ...neviem ako dalej. Nechce sa mi vstavat rano z postele , nic ma nebaviiii.....zacnem od zaciatku kde zovodnim povod tohto vsetkeho..Mam priatela (24) sme spolu osem mesiacov ..prve dva mesiace boli úplne skvele (samozrejme na zaciatku to tak byva, viem) no potom priatel zacal riesit moje byvale vztahy. Zacal na ne ziarlit, nie ako na vztahy samotne ale na to sexualne, ze som mala pred nim sex. Teraz je to uz v tamom stadiu ako fungujeme normalnr smejeme sa je nam fajn ale ked ho to chiti vravi mi veci ze sa neciti byt vynimocny, ze ked na to mysli tak si ma ma problem vazit co sa tyka sexu (toto ma odrovnalo) chce vediet ako kde pocet co som z toho mala . ( ja som si pred nim zazila v sexe dost hrozne veci byvaly priatel ma urazal pocas toho a tak) uplne ma to nici ..citim sa menej cene a nehodna toho aby si ma niekto vazil :( plus este priatel po mne chce ale samozrejme to chcem aj ja aby som prisla na sposob ako mu v tom pomoct lenze ja urobim tak zle je ueobim onak zle je. Prosim poradte mi nieco kto bol v podobnej situacii
Prosím radu- nevládzem
Ani ja by som nechcela partnera ktory mal sex uz. Jednoducho u mna ma sancu len panic. Lenze naco sa on potom s tebou trepal do vztahu ked mu to vadilo
treba nájsť v sebe silu pôjde to :)
Viem ze je to mozno tazke..ale ja by som este chcela skusit nieco ine ako rozchod..a o ten vztah nejak zabojovat
utekaj čo ti sily stačia. Práve som ukončila vzťah s podobným psychošom.. Najskôr riešil presne to iste čo tvoj a potom už len hľadal problémy a dôvody na hádku. S tým sa nikdy nezmieri, sú to choré hlavy.
Ja som krava (alebo mozno nje) ale on uz asi toho vie dost ..pritom aj on mal vztahy taktiez sexualne
Co je na tom, ze si mala inych? Nech tvoju minulost tak neriesi. A ak mu robi problem, ze si niekoho mala, ked mu povies detaily, bude to znasat este horsie, lebo na to bude mysliet a predstavovat si to...alebo ho oklam:)