Potrebujem POMOOOC!!

Príspevok v téme: Potrebujem POMOOOC!!
biggiho

Dobrý deň , mám taký problém že mám 16 rokov a chcem ujsť z domu za priateľom . Chcem odýsť preto lebo ma mama psychycky tiraa , bije ma , nadava mi vulgarne ... Je zavisla na hracich automatoch tak casto nemame co jest ... Okrem mna mam 5surodencov + dve svagriny a jedneho synovca zijeme v jednoizbovom dome a vsetci si robia zo mna slusku ak daco nespravim nedaju mi jest alebo ma dobiju .. Moj priatel ma 17rokov a velmi trpii ze ma takto tiraju .. Jeho rodicia ma velmi maju radi beru si ma ako vlastnu dceru .. Mozem teda odyst z domu ak mam iba 16 a pol ??

pomocnica

Z domu môžeš odísť aj v 5 rokoch, ale či to bude dobré. ??no odísť, utiecť.
Je mi ľúto, že máš takýto život. Áno, keď to ťažko zvládaš a rodičia tvojho priateľa by ťa zobrali k sebe, tak to je dobré, ale čo sa stane, ak sa rozídete, on by ťa nechcel mať u nich doma a vaši by ťa už tiež nechceli zobrať?
A máš aj mladších súrodencov? Ak áno, tak ti nevadí, že ich v tom bordeli nechávaš? Tiež určite trpia. Ale ak máš iba starších a všetci si z teba robia slúžku, tak ťa ľutujem dvoj násobne! :´(
Moja rada znie. Ak je to veľmi strašné, tak odíď, ale môžu byť s tým kopuuuu problémov..vybavovačiek, až by sa možno tvoja matka dostala do basy, za týranie.., proste...nooo veľa.
Ale skôr by som spevňovala vzťahy s priateľom, bola s ním veľa času, zatiaľ si našla nejakú brigádu, zarábala si. Ukladala si to. Šetrila. Potom ak by si mala 18 rokov, tak by si mohla mať niečo našetrené a mohla by si ísť ku rodičom priateľa. Pokiaľ by vám to ešte klapalo, čo dúfam. :) Ak náhodou nie, tak by si proste makala, šetrila a šetrila, až by si mohla ísť bývať do nejakého bytíku, odišla by si, alebo by si išla na internát(tam tiež by si si ho musela platiť z práce!)... A potom keby si bývala u priateľa, tak by ste sa neskôr mohli presťahovať spolu...všetko dobré koniec dobrý! :)

Držím prsty. :) Vééľa šťastia v živote. :)