áno alebo nie

Príspevok v téme: áno alebo nie
lentilkaamat

Ahojte . Riešim takú dylému . Mám jedného dobrého kamaráta s ktorým sa nestretávam až tak často , no minimálne raz do mesiaca . Ide o to,že som mu nedávno povedala,že ho ľúbim a povedala mu celkovo o svojich citoch ,konkrétne koncom júla . Zobral to fajn a odvtedy sme boli už aj spolu von a správali sme sa úplne prirodzene ,akoby sa nič ani nestalo . Ide však o to ,že ma čaká stužková a nemám partnera . Myslíte si,že je dobrý nápad zavolať jeho ,aj keď vie ako to je s mojimi citmi ? Myslíte ,že to nebude vtieravé alebo ako to vidíte vy? rada by som počula triezvy pohľad na vec . Volať ho alebo radšej si zavolať niekoho iného,ako by ste to riešili vy? ĎAKUJEM za spätnú väzbu

adr1a.

Lentilka. Messje ma pravdu. Nechaj konecne rozhodnutie na nom. Za opytanie nic nedas a ak by si sa ho neopytala, mohla by si si to neskor sama sebe vycitat

Messje

Lentilka
Keby si dala nazov temy ako sa teraz pytas...vacsina by ti napisala ano.Len teraz vsetci vedia o co ide tak ti budu pisat ze by nesli.
Preco sa pytas ludi tu?
Predstav si situaciu...
Tu ti vsetci napisu nevolaj ho.Ty ho nezavolas a raz mu povies ze zi chcela ho pozvat.On ti povie a preco si to neurobila?Neznamena ze ked sme si to vysvetlili,že ti nemozem ist ako kamarat robit tanečníka na tvojej stuzkovej.Nebude ti to luto?Nechaj jeho nech ti da odpoved.

lentilkaamat

Adr1a. - Zachoval sa správne to sa mi páčilo ,neposlal ma do prdele , no a povedal ,že tam nie je taká tá priama iskra , to bolo jeho oddôvodnenie

adr1a.

Lentilka. Tak sa ho pocas rozhovoru normalne opytaj, ci by ti v ramci vasho kamaratstva, nerobil garde na stuzkovu?
Ja uz som bola takto aj na svadbe
A ak smiem, pisala si, ze ste si to uz vydiskutovali. Co ti povedal, aky ma dovod, ze to neposunul dalej? Preco ta nechce? Aj tato jeho odpoved by viac objasnovala, ci sa ho to mas vobec opytat ohladne tej stuzkovej

lentilkaamat

Aj keď sme si to už vyhovorili a fungujeme normálne ako kamaráti ? On sa správa ku mne slušne ja k nemu tak isto a s úctou , len bola tam tá neopätovaná láska z jeho strany , preto sa pýtam , či by to bolo moc blbé , len tak kamarátsky ako aprťák ako 3. osoba , či aj tak je to vtieravé ?