Zdravim,
uz som sa rozohodol napisat sem, lebo vobec nemam ponatia co to moze byt za chorobu.
Zacalo to asi pred pol rokom, z nicoho nic som mal obrovsky tlak na pluca, tazko sa mi dychalo, myslell som ze mam nieco zo srdcom, potom som sa nejak dopracoval k tomu ze to moze byt o chrbtici. Dal som si par spinalnych svikov, jogu a vsetko preslo, uvolnilo sa.
Par mesiacov bol klud no potom to bolo este horsie, asi 4 mesiace som chodil po gastro vysetreniach, pretoze mi bolo zle od zaludku a mal som tlak pod rebrami. Vsetko v poriadku, len mierna gastritida. Opat som bol zufaly ze co mi je, zacvicil som na chrbat cviky a nejak to zas preslo... No teraz sa to vracia stale castejsie, je mi uz 2 tyzdne zle v kuse, cviky skoro uz nepomahaju... Mam pocit ze mi chrbat alebo rebra tlacia na zaludok a nic sa s tym neda robit.
Neviete co amm robit? Co to moze byt?
Bol som aj u ortopeda na magnetickej rezonancii podla vysledkov mam len mierne krivu chrbticu inak nic. V zivote som sa s tymto nestretol ani som o tom necital neviete co by to mohlo byt a ako to konecne vratit do normalu? Mam nejak divno prepojenu chrbticu, rebra, zaludok? Alebo cim to moze byt?