Ahoj, chcem sa spýtať či je moje zmýšlanie normálne. Mám 19 rokov a mám dlhodobý vzťah (4 roky). Priateľ je rovnako starý. Niečo mi však chýba. Náš vzťah je pomerne harmonický, dôverujeme si, máme spoločné záujmy proste idylka. Samozrejme mali sme aj problémy kedy sme boli od seba a dokonca mal priateľ aj novú známosť, ale o tom som nechcela. Priateľa ľúbim a verím že aj on mňa ale chýba mi zaľúbenosť, trochu mi prekáža že on si to počas obdobia keď sme boli od seba užil a ja nie. Vždy som s tým mala problém a nikdy som nebola ako moje spolužiačky že v pondelok som zamilovaná do Joža a v stredu do Fera. Za celý môj život som bola zaľúbená 2x mala som asi 10 a potom 13. Zámerne som nespomenula môjho priateľa nakoľko pri ňom to bolo iné. Ziskal si ma svojou povahou, dobrosrdečnosťou, a úprimnosťou. Bola som zaľúbená ale inak, nie do vzhľadu, ale do toho aký bol. Samozrejme ľudia sa menia a ani on nieje rovnaký ako vtedy. Dokonca mi aj ublížil, vtedy som sa veľmi trápila no ani počas toho obdobia sa mi nepodarilo nájsť niekoho, kto by mi vyhovoval. O tom že bol môj prvý vo všetkom písať asi nemusím, a po ňom som už s nikým nič nemala. Veľmi by som chcela stretnúť niekoho podobne zmýšľajúceho ako som ja ale myslím že to je nemožné :). Na vonok niesom vôbec dívna chodím do majoritného ročníka mám kamosky, rada sa zabavam ale toto ma dosť trápi.
Láska neláskavá
idylka a preto nie si spokojná? hmmm no neviem.
No nepríde mi, že je to až taká idylka. Keď tu nie je láska, tak je to vzťah bez lásky a keď to je bez lásky, tak to nie je ono. Sústreď sa na školu. Keď sa zmenil a nie k dobrému, tak by som to s ním skončila, ale ak ho ľúbiš a aj on teba, tak by som sa s ním porozprávala, či má nejaké plány, s vami dvoma, či to má budúcnosť...ak nie, alebo by o tom nechcel rozprávať, tak koniec. Proste si nájdeš niekoho iného. Vieš koľko zlatých chalanov je na svete? Vieš koľko dobrých, milých ľudí, ktorý by pre Teba urobili všetko? Určite nájdeš toho svojho, lebo sa mi nezdá, že toto je ten pravý.
Držím prsty v hľadaní pravej lásky. :) lásky láskavej. :)