Potrebujem Pomóóóc !!!

Príspevok v téme: Potrebujem Pomóóóc !!!
dzendzo

Dobrý deň , súrne potrebujem pomoc . Chcem odýsť s domu mám len 16 rokov ale ja to už doma psychycký nezvládam . Moja matka ma napadá nadavkami , nedávami jesť , hra hracie automaty . Môj otec na všetko rezignuje lebo ju veľmi ľúbi ... Mám 5 surodencov+ dve svagriny a jedneho synovca zijeme v jednom izbovom dome takze nemam ani sukromie a ani nic .. Nikto si ma navaži chcu ma bit a ja to uz nezvladam .. Matka ma nikam nrpusta musim robit slusku v dome .. Mam priatela ktory ma 17 rokov a uz sa nemoze pozerat nato ako ma tiraju .. Jeho rodicia ma beru ako vlastnu dceru .. Môžem odýsť s domu ???

biggiho

Messje: inak sa to neda ale pride priatelov otec po mna na aute a jasne ze napisem ako to vsetko dopadloo .. Ďakujem veľmi pekne čakaj na odpoveď

Messje

Nemala by si ist na noc.Aj ked cez den je to asi tazsie...
Budem ti drzat palce.Opatruj sa a sem tam daj o sebe vediet

biggiho

Messje: chcela by som mať takú matku ako si ty ... Za všetky radi ti ďakujem a som ti srdečne vďačná ... Tvoj syn môže byť pyšný nato aku ma matku .. Ja sa teda idem pobaliť .. Napišem list ktorý naham na stole .. Všetko im tam napisem ako mi poublizovali a odidem k priatelovi .. Veľmi pekne ti ďakujeeem ..

Messje

Ja nemam dovod ta klamat.Snazim sa ti poradit,pomoct...ako to urobit aby to bolo najmenej problemove.Stale ti napisem jedno...su za teba zodpovedni rodicia.Ak to nahlasia,pride ta vyzdvihnut policia.
Urobia zapis a ty mozes potom seba branit a povedat dovody.Mozu si tak isto overit priatelovych rodicov.Tvoji rodicia ako aj ty budete upozorneni aby sa to viac nemuselo opakovat.Ked utecies znovu,potom sa to nahlasi na socialku.Prvy krat urcite nie.
Tam by mohli zauradovat priatelovi rodicia ze by mohli robit tebe porucnika alebo nahradnych opatrovnikov.Len ty by si musela vypovedat hned na zaciatku ako to u vas funguje.
Aj ked si ja nemyslim ze to tvoji rodicia urobia.
Neviem.Ja ta nemozem navadzat na veci co su proti zakonu.
Len ti mozem napisat scenar ako to asi moze pokracovat.

biggiho

Messje : Takže toto neni vymysleny pribeh ja sa len potrebujem poradit ci mi nic nehrozi ak odidem z domu . Kto plati internet ?? Mam tesco kartu takze 0,50€ na cely den. Kredit a mobil mi kupil moj priatel . Prečo perem po nich veci ?? Lebo ak by som neoprala zozrali by ma aj s topankami ... Preco im rano robim kavy ?? Ani sama nwm to uz takto funguje velmii davnoo ... Ja len chcem vediet jedno a tak prosim ta neklam ma !!! Moxem odist teraz z domu k priatelovi ???? A neklam maa prosiim

Messje

Sakra...dufam,ze toto tu je pravdive a zase sa niekto nezabava vymyslenym pribehom ale...
Idem dalej
Tu na stranke si ludia nevykaju,takze si tykame ;-)
Zaujala ma jedna vec a tak sa opytam...
Kto plati internet ked ste na tom tak zle financne?
Co robia ostatni ked ty toto robis?
Preco to robis?
Preco to nenechas na nich a neoperies si len pre seba?
Preco im mas pripravovat rano kavy kym sa oni zobudia?
Napadla ma jedna vec ale...najprv by som chcela byt v obraze

biggiho

Messje: pfúú tak Ano sami mi navrhli aby som kním išla bývať . A Áno už boli za mojími rodičmi veľa krát ale tý si slušku z domu nepustia . A Áno používame ochranu .. Priateľovi rodičia su slušný veľmi milý ... Priateľa poznám ako svoju dlaň ten by dal aj život za mňa .. A keby sme si začali nerozumieť. A stále by sme sa hádali tak sa zoberem a idem za robotou ale to pochybujem ... Viem čo myslíte a viem že mi nechcete zle ... Ale ako napríklad aj teraz ..Viete kde som .? V kúpelní a v rukách perem veci po všetkých lebo práčka sa nám dokazila ... S našima sa neda dohodnúť oni sú hnusný ... Nemám pokoj , nemam si kde ľahnut , kupem sa v ladovej vode .. Uz to takto nezvladam .. A nie nemam starich rodicov ani nikoho blískeho ... Nechcem už takto žiť ...ruky mám samí egzem palia ma , som silna astmaticka vsetky lieky mi vyberaju pravidelne priatelovy rodicia .. Velmi ich mam rada a chcem ist knim lenze sa bojim ze ma dakde zatvoria a bude to horsie

Messje

Ja viem ze si to ty ta zakladatelka temy.Citam ta pozorne.
Vies...napisem ti to ako mama,ktora ma 16 rocneho syna.
Aj ked sa tvoja situacia neda porovnat,pretoze si rodicov nevyberame
Ja so synom hovorím o vsetkom.Snazim sa byt mu kamarat aj radca.Moc by som nechcela aby zacal sexualne zit uz v tomto veku.A viem s istotou,ze zatial nezije.
U vas v rodine je situacia,kde sa rodicia moc nestaraju,nezaujimaju a preto si sa upla na priatela a jeho rodinu.
Misis ale mysliet dopredu.Co ked pridu nezhody,hadky,nedorozumenia...kam pojes potom?Nemozes stale utekat.
Aj ked chapem,ze to ako to mas u vas doma,sa vobec necudujem.Nemas starych rodicov,niekoho v rodine kam by si mohla na cas ist?
Aj ja som usla z domu ked som bola mlada ale... pre ine dovody.
Druha vec je...priatelovi rodicia ti to sami navrhli aby si isla ku nim?V tom pripade by mali ist oni ako dospeli za tvojimi rodicmi a povedat im,ze budes na cas u nich,ze im to nevadi.
Neviem ci takto unik je dobry.Ak by sa oni ako dospeli dohodli...vsetko by bolo v poriadku.Ale nikdy nevies co sa stane.Stale su zodpovedni tvoji rodicia za teba.Ak sa nieco stane u priatelovych rodicov?Vzdy treba vsetko zvazit.
Aspon jedno skus slubit...ochranu pouzivajte uz ked ste zacali tak skoro.

biggiho

Messje: zakladatelka temi som ja len pod iným nikom ... S priatelom chodime spolu uz dva roky este ked som mala 14 bolo to iba take ze som musela varit a robit domace prace len teraz ma to uz nebavi kazdeho obskakovat a co mi povedia aby som robila .. Do decaku nechcem ist lebo lubim svojho priatela a ANO uz som snim aj spala ale o to ze budem mat brucho sa nebojim .. Chcem ist k nemu zit .. U neho mi bude lepsie co by si robila ty na mojom mieste??

Messje

meno
Suhlasim ale len s polovice
Nie 16ricne dieta ma vychovavat rodicov ale rodicia sa podtarat o dieťa. Tu by som ja skor povedala ze ide o tazko asocialnu rodinu,kde si dvaja surodenci urobili deti a do jednej izby si dovliekli este aj zeny.Do izby kde je neplnoleta dcera.Su tam siesti dospeli ludia ktori sa nevedia podla vsetkeho postarat o nic.Dieta unika .Niet divu.Len radit jej aby ONA este prispievala do rodiny kde matka rozhadzuje,ked dcera sama nema a pomahaju jej cudzi???
Skor mam strach z toho,aby tak nedopadla aj zakladatelka temy.

Mas len 16.Mas uz priatela ku ktoremu chces ist byvat.Uz zijete aj sexualne spolu?Rodicia toho priatela to schvaluju?Ak by som si ta ja zobrala k sebe,museli by ste byt oddelene.Ak ked by to asi nepomohlo,ale treba si dat pozor.Si este velmi mlada.Nepokaz si zivot tak ako surodenci.Mozno preto rodicia ...teda otec nedovoli.Ma strach aby si mu neprisla domov s bruchom.
A co sa tyka tej socialky...urcite ta hned neda nikto do decaku.Daju si na tvojich rodicov trosku pozor ale ziadny decak nebude.Bolo vela pripadov ked deti usli z domu.Neboli ale hned odobrati rodicom a odneseny do nahradnej rodiny ci uz decaku.