Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapi, na čo máte svoje dievča?

teva1

To je čo za slovné spojenie:" Keby mám vzťah ...." ? Veď to až oči kole, prosím diskutujúcich, aby písali po slovensky, napr. "Keby som mala vzťah....". Ďakujem za pochopenie.

Prezyvka055

Zaklad je aby si nebola len jeho priveskom, chlap si zvacsa vie v zivote zabezpecit okrem sexu vsetku. Takze sa spravaj racionalne, bud mu adekvatnym partnerom, ktory vie povedat svoj nazor, ma svoje konicky a zaluby, vie poradit a pohladit.

odľud

no teraz nikoho nemám ale ked som mal tak nikdy kvôli sexu a to ti prezradím že s jednou z nich sme sa dali dohromady kvôli sexu, aj z jej strany to tak bolo ale srandovné bolo že sme si tak rozumeli že z toho bol normálny vzťah a boli sme spolu niekolko rokov. proste po tej ludskej stránke to nešlo inak a muselo to vyústiť do normálneho partnerského vzťahu :-) a to je vlastne super.
ja si už ani iný vzťah predstaviť neviem. čiže ak by som chcel tak okrem fyzickej príťažlivosti by sme boli spolu kvôli tomu že si budeme rozumieť po tej ludskej stránke, kvôli jej povahe, pohladu na život.

lenže to som ja. máš ale všelijakých špekulantov alebo povrchných chlapov. ja ich neodsudzuejm je to ich vec ale jednoducho nie každý je na normálny vzťah. napokon je aj vela podobných žien. ale nemyslím si že je také ťažké tých mužov odhaliť. sleduj ako sa k tebe správa, čo ho na tebe zaujíma, či je to úprimné. nemusíš s ním ani mať hned sex. nehovorím že máš čakať mesiace ale nemusíš mu dať hned po pár dnoch. skrátka či ho zaujímaš aj ako človek. a zo všetkého najviac si dávaj pozor na seba. lebo vieš očarí ťa rečičkami, výzorom, peniazmi neviem čím a ty stratíš hlavu a zistíš že ťa využil.

michael067

Existuju ľudia ktorý su asexuálny a su spolu bez sexu. Ale tvoria spolu pár, maju sa radíi a robia jeden druhého štastným.
Potom su ľudia ktorý robia jeden druhého štastným, a oni si ešte myslia že k vzťahu patrí aj sex, tak spolu mavaju aj sex. Nevidím na tom nič zlé ak sa na tom dvaja zhodnu, a podstané je to že aj v tom sexe myslieť na na toho druhého a nie len na seba.

A aj to som mal na mysli pod tým že urobiť toho druhého štastným potom budem aj ja šťastný, pretože existujú ľudia ktorý keď v sexe uspokojia partnera a vidia že druhého to robí šťastným, tým pádom je šťastný aj ten prvý partner/partnerka, niekedy možno viac ako keď ho partner/partnerka uspokojí.

ForeverAlone

Hocikoho mozes ale spravit stastnym aj kamaratku, mamu, bezdomovca.. ;) najradsej by som pocula nazor nekrestana na co ma svoju frajerku ci nie len kvoli sexu

michael067

Ja osobne preto urobiť druhého človeka šťastným. Prečo? Pretože mi robí radosť keď môžem druhého urobiť šťastným, alebo keď vidím že som jej pomohol.
To je môj názor máme tu byť jeden pre druhého.
Ale rovnako by som chcel, aby aj žena s ktorou by som niečom mal mala na toto rovnaký názor.
Čo ale z duše nenávidím a nikdy neodpúšťam je využívanie vo vzťahu jeden druhého a to takým spôsobom že jedna strana "berie/využíva" 70-80% výhod partnerského vzťahu, druhej ostane len 30-20%.

Som zistil že protiklady sa nepriťahujú, mal som možnosť poznať dve ženy s ktorými som pracoval jedna bola komunikatívna a druha hovorila pomenej.
Sadol som si s tou ktorá hovorila pomenej, aj sme sa spolu častejšie rozprávali

Filip TT

Každý človek chce, aby jeho život mal nejaký zmysel, aby žil pre niečo. Keď to nie je rodina, musí si nájsť niečo iné. Bez zmyslu života nie je človek úplne šťastný.

A ty to tiež povedz svojmu mužovi, že s ním nechceš rodinu. Aby ste hľadali niečo iné...

ForeverAlone

Znies akoby zeny mali muzov len pre to aby mali deti. Kolko parov bezdetnych spolu zijr a su stastni. Deti niesu vsetko ja k nim nemam vztah