S manzelom sme prekonavali vaznu krizu a na, takmer rok, sme sa rozisli. Po roku sme sa dali opat dokopy(mame spolu synceka) a on sa zacal spravat ako na zaciatku vztahu. Bol mily,pozorny,starostlivy..proste uverila som,ze vsetko bude dobre a ze dozrel rovnako,ako ja,ze sa posunieme niekde dalej...Po asi dvoch mesiacoch sme sa pohasterili a kedze on pracuje mimo mesta a casto aj prespava mimo domu, vecer siel na pokec a pisal si tam so zenami. No hned sme sa udobrili a on prisiel,ako vzdy domov na vikend. Ked bol v sprche na stole mu pipol mobil,sprava na fb. Nejaka zena mu pisala,ze je rada,ze sa ozval,ze stastne dorazil..len neviem kam,lebo on jej pisal, ze cestuje niekam aj so sestrou a ze uz su na mieste,ze jej posiela boztek,potom sa ozve. Hned som ho konfrontovala,co to ma znamenat,tak ze ked sme sa hadali,spoznal ju na pokeci no a ze co som cakala, ked sme sa hnevali,pisal jej,ze aka som hrozna a ze jej nemoze teraz povedat,ze za mnou a malym chodi,ze by vyzeral ako blbec...som v soku. Podla neho,to je v poriadku,co sa stalo, uz si ju blokol a nic sa podla neho nedeje...ja sa citim ako najvacsia hlupana a fakt neviem,ci toto ma este cenu zachranovat.
Pisal si s inou
Aj mne pride dost divne ze to ze je za klamara pred tebou mu nevadi,ale ze je za blbca pred tebou to ho trapi.Ak by islo skor o postazovanie sa,to sa stava,ale v tom pripade by clovek cakal,ze sa pochvali,ze ste zase spolu a vsetko je v poriadku.Neveru by som tiez neriesila.Toho sa hned nechytaj.
Zablokovat si ju moho,skor je otazka,ci na nu nema dalsie kontakty.
Skus to viac nerozoberat a doverovat.Boli ste dlho od seba,takze ak aj doslo k nevere,...teraz je s tebou a robte vsetko preto,aby sa to viac nemuselo zopakovat.
tragediou je, ze ho viac trapi, ak by vyzeral ako blbec pred nou, nez pred tebou
ty tu uz ides rovno pisat o nevere, pritom vobec nie je iste, ze k tomu aj doslo. Nie vsetci muzi su nevernici, to si vacsinou myslia len oklamane, podvedene a nechcene zeny. On sa pravdepodobne len rozpraval s cudzou zenou a snazil sa vyrozpravat. Mozno nejaku mal, ked boli od seba, to vie len on sam, ale pisat tu hned o promiskuite pohlavnych chorobach je uplne mimo.
Kto je raz promiskuitný, ten taký aj zostane. Zostávajú ti len dve možnosti: Buď sa naučíš manželove nevery odpúšťať, samozrejme s rizikom, že ťa raz nakazí pohlavnou chorobou (ak sa už nestalo), alebo definitívny rozchod. Najväčšia hlúposť by bola veriť, že on sa zmení. Kto podvedie raz, bude to robiť opakovane. A ešte: tých nevier nebolo len toľko, koľko si ich odhalila. Vieš si predstaviť, koľko bolo tých tebou neodhalených nevier? A koľko ich ešte bude? Od takého chlapa sa drž čo najďalej, ktorý sa ti za vernosť neverou odpláca.
Ano, sme spolu 6 rokov. Chapem,ze sa potreboval vtzalovat a verim,ze sa spolu ani nestretli na zivo,ale nechapem,preco nas ,pred cudzou zenou,ktorej nie je povinny nic vysvetlovat,zatajuje..jedine,ze ai chce robit zadne vratka.Nevyjde to u mna,bude mat zadne vratka..
rozumiem ti, ze si z toho nestastna, urcite na to mas dovod, hlavne ak rozoberal vas vztah s cudzou zenou. V podstate je mozne aj to, ze s nou nic nemal, len sa potreboval vyrozpravat pred cudzou nezaujatou osobou. Ale vidim aj to, ze vas vztah je na tom naozaj velmi zle. Ked ste sa na ten rok rozisli, uz ste boli v manzelstve?