Reflux

Príspevok v téme: Reflux
Zlatica

Dobry den,chcela som sa spytat ci ma niekto diagost.duoden.reflux ..som po operacii zlcnika .a po polroku mi zacali bolesti zaludka.isla som na gastrofibroskopiu a zistili mi .ze mi nedoviera kardia a pylorus a mam reflux,v zaludku zlc a odtial mi to ide do pazeraka,,beriem ganaton a helicid..ale nic moc..ma niekto takuto skusenost s refluxom

97_AnonyM

ja mám len 19 rokov a už nejaké 2-3 roky sa s tým duodenalnym refluxom trápim + som mal ešte helikobaktera. Bral som kombináciu antibiotík, +helicid na helikobaktera. Zdá sa že to pomohlo helikobaktera už nemám, no po tých atb som sa cítil hrozne.
Na ten duodenalny reflux neviem čo mi pomohlo, resp. neviem či ho ešte vôbec mám no mal som predpísaný helicid+kinito, ale helicid som nebral, cítil som sa po ňom ešte horšie.
Začal som brať probiotika + kapsule z hlivy ustricovej, upravil som stravu, časom som bral aj betain HCL a teraz neberiem nič, stravu mám takú že zjem čo mám a cítim sa relatívne dobre. Aj keď stále to nieje to čo to bolo. Podľa mňa to dosť záleží od stravy a pravidelnosti jesť aspoň 5x denne, ale sám to nedodržiavam keďže nie vždy je čas :-)