Ahojte. Máte niekto skúsenosť s nejako školou ohľadne make-upu? Premýšľam, že by som si urobila nejaký kurz alebo niečo podobné, nakoľko ma to veľmi baví a chcela by som sa tomu časom venovať aj profesijne.Ďakujem.
Make-up artist
Veľmi pekne ďakujem, za všetky odpovede. Dúfam, že sa k nim dostanem na kurz a budem rovnako spokojná.
Myslím, že problém s tým , že som zo SR nemali. Počet študentov na kurze je obmedzný, z toho dovodu, aby sa lektor mohol plne venovať všetkým študentom. V doobedných hodinách sme mali vždy teoriu, kde bola aj ukážka techník líčenia a poobede sme to precvičovali. Požiadavky mali len na dobrý zdravotný stav a nejaké základné vzdelanie. Boli to úžasne strávené hodiny, na ktoré budem dlho a rada spomínať a to ja som do školy nikdy rada nechodila :)
Super, konečne nejaké informácie. ešte by som chcela vedieť, ako prebiehal kurz. Nemali problém s tým, že ste zo Slovenska? Bolo vás tam veľa ? Hneď ste líčili? Majú aj nejaké zvláštne požiadavky na študentov? ďakujem.
Ak to pomože, dam sem aj link, ale neviem či je to dovolene.www.makeupinstitute.cz
Neviem, čo by ťa konkrétne zaujímalo. O tejto škole som sa dozvedela na FB, ale musím povedať, že kurz som absolvovala v CR v Prahe a škola sa volá Makeup institut. Ukončila som ho s certifikátom, ktorý je v českom aj anglickom jazyku.
Lauritko, tak to rada čítam, že to nieje len moj výmysel, ale je to naozaj reálne. Možeš mi prosím napísať viac o tvojom kurze? Rada by som niečo absovovala skor, ako mi skončí materská, aby som si našla nejakú prácu v tomto obore.
Ahojte, toto je zaujímavá téma. Často sa o tom nepíše. Mojou vášnou je make up už dlhšie. Dá sa povedať, že sa ním živím. Ale ako píše pani nado mnou, treba k tomu aj adekvátne vzdelanie. To moje je v pražskom certifikovanom inštitúte. A nekončia pri vydaní certifikátu. Ponúkajú aj pokerzovú starostlivosť o svojich absolventov. A s tým som sa inde nestretla.
Ahoj, tak toto by aj mňa zaujímalo. Mám za sebou pár kurzov, ale mám pocit, že som sa viac naučila sledovaním videí na internete ako tam. Chodím líčiť kamoška na oslavy a podobne, ale chcelo by to niečo viac.