Ahoj...mam taký problem že aj ked si umyvam zuby rano aj vecer...vzdy ich mam zlte len na zopar miestach biele...neviem čo stym....predtým so si vždy umyval rano 3-4 minuty a priblizne kazdy druhy večer...no posledny mesiac a pol som začal aj rano aj večer po 5-6 minutách...no nepomaha to...najhoršie su natom dolne predne...nepijem kavu,nefajčim...akurat jem sladke skoro kazdy deň...Pastu použivam obyčajnu Colgate Propolis(stoji asi 1€),može byť chyba aj v paste?...alebo ja zle umyvam?...pp som uvažoval o nejakej signal whitening paste že by som kupil ale neviem či by mi pomohla...
Žltý povlak na zuboch
Ja by som na tvojom mieste skúsila elektricku zubnu kefku lepsie tak ten zub vyleští, malo by to pomoct, ja som si objednávala cez net aj kefku aj pastu a niť, a vyšlo ma to všetko dosť lacno ....z pozri sa sem -odkaz odstránený- odtialto to mam, aktivuj si zlavu budes to mat lacno a aj ucinne, elektricka je lepsia nez normalna, skus :)
vela stastia
Tak mas povlak, alebo len zlte zuby?
Ak povlak, tak zle umyvas.
Ak zlte a vadi ti to tak si ich daj vybielit. Inak zlta farba zubov je prirodzena, nie snehobiela alebo do svetlomodra..
Doma sam s tym tazko daco spravis, na tvojom mieste by som zasiel za dentalnou hygienickou alebo zubarkou, ktora navrhne riesenia.
Ešte sa aj čuduješ? Veď ti každý deň sladkosti!