Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechapem tomu

Príspevok v téme: Nechapem tomu
NechcenaLivka

Ahojte mozno pre niekoho blbost no mna to trapi.Mam 17 rokov a ziadnu skusenost s chlapcom.Myslim si že niesom škareda.Chodim oblečena normalne ako každa normalna tinedžerka vlasy mam vzdy upravene aj aspon ako tak naličena chodim.Proste nevyzeram ako strasidlo.Ani nesmrdim,sprchujem sa každy den aj vzdy pouzijem nejaky parfém.Nikdy o mna nikto neprejavil zaujem.Aj na pokeci som mala asi 8 celkom normalnyh fotiek a pisali len sami muži nad 30 40 rokov.Ja už neviem čo robit.Čim to všetko môže byť spôsobene?Môže mat dievča niečo take v sebe že proste nepritahuje chalanov a nikto ai neuvedomuje prečo? :( poradte mi čo mam robit. :(((

Ja888

17 rokov nie je vobec nic hrozne, keby si napisala 25 tak ok. Ja som si nasla prvého chlapca v 20 alebo 21. Tak nejak. Netreba sa nikam ponahlat. Uzi si ten cas ked nemusis robit kompromisy a podriadovat svoj cas a aktivity niekomu inemu. Raz ti to bude chybat. Co by som ja dala za to keby som bola volna a mohla si zariadit cas tak ako chcem. Vzdy sa tak tesim ked ide manzel na misiu. Boze ake drahocenne chvile byt aspon chvilu sama :) a bez reptania druheho ako robim nieco inak ako by chcel :) Fakt uzivaj si zivot a sustred sa na seba a kamosky :)

bagration

viem, ze ti to uz moze prist ako obligatny nazor, ale napisem ti ho: nemusis byt vobec zufala. Mas len 17 rokov. To, ze si nikdy nemala chlapca, nie je vobec nenormalne v tvojom veku. Ak by si mala 30 rokov, tak to pochopin, ze si nestastna. Ale naozaj na to nemas najmensi dovod. Dokonci najprv skolu, tes sa z mladosti a na chlapcov mas este dost casu, neujdu ti. A hlavne nemysli len na to, ako ich aktivne hladat, lebo vo vztahoch to byva naopak- kto velmi hlada, vacsinou nenajde.

Emily1234

Ahoj nemyslim si ze sa nepacis chalanom, urcite sa najdu nejaky normalny pekny v tvojom veku, ktorí sa len hanbia prejaviť pocity a zaujem . Skus sa aj ty niekedy prihovorit nejakemu chalanovi a po troch dnoch prides na to aky je, nehovorim ze teraz skoc za prvym ktoreho uvidis ale skus aj ty niekedy urobit prvy krok urcite si super dievca a ked najdete spravnu konverzaciu uvidis ci to pojde alebo nie. Netreba sa bat. Urcite sa ti niekto paci tak to skus a napis ako to dopadlo ;)