Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co mi je?

Príspevok v téme: co mi je?
euzena1

Dobry vecer, chcela by som poprosit o radu.
Som mlade dievca, mam 20 rokov a odo dna maturity mam zdravotne problemy.
Neviem co to je ale priznaky su nasledovne:
1. Silne tocenie hlavy
2. Zavrate az stav na odpadnutie
3. Srdcova arytmia az pocit, ze mi prestava bit srdce
4. Pocit nevolnosti.
Absolvovala som už hrrbu vysetrení. Tlak mam vzdy v poriadku, bola som u ocnej, vsetko v pohode, na masazi krcnej chrbtice, na röntgene kr. chrbtice, ekg, testy ci uz pecenove, alebo na mineraly v tele.
Som uz zufala. Nastupujem na VS a bojim sa len vyst z domu pri pocite, zeby ma to malo zase chytit.
Mate s tym skusenosti?
Za kazdu radu budem vdacna.

euzena1

Dakujem vam za radu, kazdopadne ste ma upokojili, ze sa s tym da cosi robit. Kazdopadne vyuzijem vase rady a skusim sa zotavit :)

bagration

vacsinou to nemusi znamenat nic zavazne. Mozu to byt napriklad uplne obycajne extrasystoly, ktore v dnesnej dobe ma velmi vela ludi. Prejavuju sa ako nepravidelne stahy srdca, alebo pocit, ze srdce vynechava. Je to dost neprijemne, moze to byt sprevadzane zavratami a bolestami hlavy, ale z drvivej vacsiny su uplne neskodne. Mozu sa prejavit aj u zdraveho cloveka, hlavne v psychicky narocnej dobe (maturita, nastup na VS ako u teba). Hlavne sa skus zbavit stresu, pravidelne odpocivaj, maj kvalitny spanok, dobru stravu a pravidelnu fyzicku aktivitu. A hlavne trvaj na podrobnom vysetreni, nech sa vylucia akekolvek ine problemy. Ale ak EKG nic neukazalo, tak to bude pravdepodobne len kvoli stresu. Velmi pomaha magnezium (najma sumivy), ale pozor na to, aby si neprekrocila dennu davku, lebo znizuje krvny tlak! Hlavne sa ukludni, nestresuj a uvidis, ze bude dobre :)

jacama U

no ak mas vsetky testy v poriadku ,vyzera to na psych. vadu .. nieco ako tetania . mne sa v 21 z nicoho nic zacala tocit hlava .ale velmi ,tak divne , nechapala som to ,ked som nikdy nemala nejake zdravotne problemy ... zacal sa kolotoc chodenia po Dr . lebo som sa o seba zacala bat ..ako som zacala behat po DR ako keby sa rozbehol kolotoc ,strachu o seba ... zacalo to nieco ako tetania .. proste psychika .. si ma zacala pekne podavat aj ked som odolavala ,ale psychika bola silnejsia ako ja .. az som dostala tetanicky zachvat a myslela som ,ze mam nejaku vaznu chorobu... dialo sa mi to asi dva roky aj po tom ako mi urobili vsetky testy a vsetko bolo ok .. po 2 rokoch som sa zacala sama z toho zotavovat ..a ignorovala som co sa mi deje .. a tou igniraciou mi to samo preslo .. proste ,ked moj mozog omrzelo nad tym uvazovat a stale sa tym zapodievat ,ze co mi je ppomaly to preslo a zacala som znova zit :) len si nepripustat !!! :) neboj