Vysadila som HAK, co dalej?

Príspevok v téme: Vysadila som HAK, co dalej?
nicole222

Ahojte, mam mnoho otazok ohladom vysadenie HAK, na niektore som nasla odpoved na internete... ale teraz ma najma zaujima toto -

chodim raz za rok ku gynekologicke na preventivku /cca v maji/ poslednu tabletku som mala pred tyzdnom a par dni, moja otazka znie: staci, ked pojdem ku Dr. znovu az na preventivku, ak nebudem mat vyslovene nejaky problem? alebo kvoli vysadeniu je nutne ist na nejaku kontrolu?

ako ste zvladli vysadenie vy? ja som si preventivne kupila kvapky Gynex, papam nejake vitaminy, magnezium s B6, zinok, vapnik - ten z inych dovodov, nejaky multivitamin... snazim sa vyhnut "vedlajsim" ucinkom...

dakujem za reakcie

Joleen

V prípade s problémami s MS si kúpte kvapky Mastodynon mne osobne dal MS do poriadku a mam pravidelne každý mesiac

nicole222

moja Dr. vie ze koncim s HAK, riesili sme to v maji, len hovorila nech nevysadzam pocas leta..

dakujem za rady, nemyslim ze by som mala mat s tym az take problemy, resp. pevne v to verim..

ANGEL-DEMON

pokial nebudes mat problemy nemusis ist na gyndu len preto aby si oznamila gyndošovi, že si hak vysadila...

ANGEL-DEMON

berieš vitaminy a ty si telu odobrala hormony...takze tak..
to su dve rozdielne veci... ja mam od vysadenia 4 roky a stale mam problemy... ale neriešim to s Dr. musela som zo zaciatku lebo som krvacala 2 mesiace, dal mi Noretisteron.. preslo to...no z toho mi kvalitne jebalo, ze si moje kolegyne v práci mylslei ze mi preplo, jedna mi dokonca povedala aby som zasla za psychiatrom... tak hned ako som prestala krvacat som ten Noretisteron hodila do smetneho koša...
Dr. mi chcel predpisat dalsi odmietla som , povedlaa som mu ze mi z toho drbalo na hlavu že by som niekoho určite zavraždila až take stavy som mala, mala som chut rozbijat cveci, jebalo mi riadne...
uz 2 roky je to ako tak.. ale ten ciklus nie je ktovie co... jeden mesiac ako keby ani kramy nemam, dalsi mesiac len špinenie 2 tyzdne,... a teraz bolo OK.. vdaka tomu svinstvu, že som to vobec zacala brat, aj napriek tomu ze som bola proti, aj na strednej ked sa ma pytali spoluziacky na HAK, reku neberiem! ani nebudem žrať svinstvo! a ked som sla v 19 prvy raz na gyndu prve čo ma kravu napadlo bolo dat si to svinstvo napisať, žrala som to 4 roky... škoda že som nevedela o Pharmatexe bola by som použivala ten už vtedy...