Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo mi poradíte?

Príspevok v téme: čo mi poradíte?
som len obycajny chlapec

Zdravim vas, chcel by som vas poprosit o radu... o chvilu sa stahujem so snubenicou do noveho bytu a tak ma napadlo ze by som sa chcel nejakym sposobom odvdacit rodicom, hlavne mame zato ze sa o mna starala :D ze mi prala, zehlila a atd. (teraz to bude robit moja buduca zena :D ) proste sa jej chcem nejak pekne podakovat ze bola a je starostliva MAMA...

moj napad

A ak ste este nemali svadbu, tak moze byt na balone :) tak zoberte rodicov z oboch stran a moze byt svadba a romantika je na svete! :)

moj napad

Zober ju napr na balon. Snad mas peniaze na to... Kedze sa zenis... A tak manzelka sa postara o to aby si prezil co sa tyka jedla :) tak snad ty sa aspon staras o peniaze. Tak dufam ze ti nebude problem zaplatit let balonom pre mamu www.darujletbalonom.sk

Messje

Ale ved na to netreba ziadne ceremonie...
Proste ju chyt za ruku,povedz jej od srdca co citis,podakuj jej,mozes jej kupit kvietok,popripade ju pozvat sa niekam spolocne najest.
A este musim dodat...to,co robila vsetko tvoja mama,nemusi robit priatelka.To ti uz bude seberovny clovek,nie mama.Mal by si zacat sa ucit robit tie veci aj ty.Spravny chlap si musi vediet koselu ozehlit a veceru uvarit.
Prajem vsetko dobre s partnerkou.
Mama ma super syna.Bude na teba pysna :-)