Zdravím ...mám dotaz ...zaujímal by ma názor z pohľadu mužov. Čo si myslíte o žene, ktorú prvý raz pozvete na rande, začnete ju zvádzať no a ona Vám nakoniec podľahne ? ...V prvý deň. Myslíte si, že je to normálne a ste ochotný ju poznávať aj ďalej alebo keď ju dostanete hneď stratí u Vás hodnotu ?
Včera ma pozval jeden chalan na rande. Mala som blbé obdobie po rozchode a polroka som sa chlapom vyhýbala, ani len pusu som nedostala za ten čas . No a včera to všetko na mňa dolahlo ako by som to už nemohla ani na chvílu vydržať a šla som za ním . Ten chalan ma priťahoval moc . Ale povahovo mi vôbec nesedel, vyspala som sa s ním so zámerom, že už ho snád aj tak nikdy neuvidím. Kedysi by som mala možno vôči sebe výčitky, ale dnes výčitky nemám...Prečo by si ženy tiež nemohli dopriať keď majú chuť ? Ale musia sa riadiť niakými hlúpymi spoločenskými normami, že kedy je to asi vhodné ? A navyše u muža, je to akceptovateľné, že sa o to pokúša hned, ale žena musí byť ta silná a odolať.. v opačnom prípade je lacné zboží...
Preto ma zaujíma ako to beriete vy ?