Sex na prvom rande

Príspevok v téme: Sex na prvom rande
JaNeviemUž

Zdravím ...mám dotaz ...zaujímal by ma názor z pohľadu mužov. Čo si myslíte o žene, ktorú prvý raz pozvete na rande, začnete ju zvádzať no a ona Vám nakoniec podľahne ? ...V prvý deň. Myslíte si, že je to normálne a ste ochotný ju poznávať aj ďalej alebo keď ju dostanete hneď stratí u Vás hodnotu ?

Včera ma pozval jeden chalan na rande. Mala som blbé obdobie po rozchode a polroka som sa chlapom vyhýbala, ani len pusu som nedostala za ten čas . No a včera to všetko na mňa dolahlo ako by som to už nemohla ani na chvílu vydržať a šla som za ním . Ten chalan ma priťahoval moc . Ale povahovo mi vôbec nesedel, vyspala som sa s ním so zámerom, že už ho snád aj tak nikdy neuvidím. Kedysi by som mala možno vôči sebe výčitky, ale dnes výčitky nemám...Prečo by si ženy tiež nemohli dopriať keď majú chuť ? Ale musia sa riadiť niakými hlúpymi spoločenskými normami, že kedy je to asi vhodné ? A navyše u muža, je to akceptovateľné, že sa o to pokúša hned, ale žena musí byť ta silná a odolať.. v opačnom prípade je lacné zboží...

Preto ma zaujíma ako to beriete vy ?

Be yourself!

Kurnik kasli co si myslia ostatni ludia a hlavne chlapi! Nikto nema pravo hovorit ti ze si kurva aj keby si sa vyspala so vsetkymi ludmi na Zemi. Chlapi spavaju s kadekym a zeny nemozu? Rob si co chces a spi s kym chces ved nikomu tym neublizujes. Kecy zakomplexovanych krestanov si nevsimaj. Btw ja som s nikym este nespala lebo nechcem ale keby chcem tak serem na ostatnych. Je to tvoj zivot a nemusi o tom nikto vediet co robis! A inak kurva spava za prachy ale ok..

Takto je dneska

Ja som za,ved hadam dospely clovek uz vie co ma robit.A nie sa hrat pol roka na deti,ale vzdy musis dat na svoje pocity.

adr1a.

A hento uz neries. Stalo sa. Mozno si mala prave zatmenie mysle ci co, ale teraz to uz proste neries. Lebo ak sa raz nieco stalo uz sa neodstane. "Dejiny" minulost nezmenis. Skor sa z toho pouc. Uz vies aspon co viac nechces. A co prave naopak, chces. A netrestaj sa za hento. Ziadne sado maso, ako tento prispevok. Co potrebujes pocut na seba negativa?? Metal za to isto nedostanes. Nikdy som nebola v podobnej situacii. Ale uz to neries, odpust sama sebe a chod dalej zivotom. Neobzeraj sa spät

adr1a.

JaNeviemUž. Nikdy sa nedaj ovplyvnit okolim. Pol roka si nikoho nemala a uz mali take reci?? Ake je to teda okolie?) Nanic. Ja by ich poslala vies asi kam. Ked ja niekomu poviem, kolko som od rozchodu sama, mozno onemeju ale ani necuknu)) poznaju ma totiz a radsej to neriskuju) ja to kludne priamo a rovno do oci poviem kazdemu. Nemam s nicim a s nikym problem. A nie je to o nezaujme muzov...
V tomto je to cele o mne. Ale ver. Okolie je posledne, cim by som sa riadila. Vzdy sa riad iba sama sebou, svojim rozumom srdcom dusou vnutrom pocitmi citakmi ai. Ale nikdy nie okolim. Maximalne si ich mozes ak chces vypocut, ich nazory postoje najblizsich ci uz rodiny priatelov. Ale len vypocut. Tam to aj konci. Maj svoj vlastny rozum, svoju slobodnu volu a rozhoduj sa vzdy sama za seba. Bud silna a nezlomna

ivobrick

Divne, tak si nemala prijat pozvanie, ked si ho nechcela. Aky si na to mala dovod? Len tak chcem vediet..

" ... aka som divná, keď som s nikým takú dlhu dobu nespala tak ..že si neviem užívať život ... " Aka dlha doba to bola? Toto nepochopim ako sa da clovek, resp. zena ovplyvnit dvoma vetami na taku vec. Mne sa to nedari ani 50timi a viac xD

Ale ok, len sa pytam, ja nemam paru ako by som sa zachoval na tvojom mieste. My sme sa s kamaratkou dohodli v praci ze keby nahodou (nedaj boh) sa rozvedie, je moja :D

JaNeviemUž

ivobrick
Poznali sme sa v práci, už vtedy tam preskočila iskra ...asi rok sme si písali a tak ..niečo ma k nemu ťahalo ..ale vedela som, že sme moc rozdielní , že on sa nedokáže úprimne zaujimať o druheho človeka, že jediný kto ho zaujíma je on sám a vpodstate má taký svoj vlastný svet...vedela som, že s ním nechcem vzťah a, že on so mnou tiež nie...no aj tak mi to v tej chvíli príšlo uplne prirodzene ako by to malo byť ...
A musím povedať, že dnes by som to už nespravila ....
Bolo to prvýkrat, len tak bez citov ...a mám z toho stále divné pocity ..

JaNeviemUž

lolinka... tiež si nemyslím, že si staromódna ...len potrebuješ skrátka toho človeka lepšie spoznať a tie takzvané zvádzania sú ti nepríjemné..to úplne chápem ..Chlapi sú skrátka taký, no netreba ich všetkých hádzať do jedného vreca ..je veľa takých, ktorý ťa pozvú na večeru, do kina, na prechádzku, kúpia ti kvet a nebudu ťa do ničoho nútiť ...
Ja osobne som natom podobne ako ty, potrebujem pocit, že ten človek to so mnou myslí vážne, že niesom len ďalšia na zozname, že mu môžem veriť a tak ...
Lenže v tomto prípade som sa nechala moc ovplyvniť okolím, keď každy len krútil hlavou aka som divná, keď som s nikým takú dlhu dobu nespala tak ..že si neviem užívať život ...tak som to urobila a zistila, že sa cítim ešte viac osamelá ako predtým a že to už neurobím ...
Takže len sa pekne drž tvojich kriterií a nedávaj blbečkom ! ...
Ja si tiež počkám na toho vhodného ...:)

ivobrick

To zavisi ako dlho, predtym sa poznate.

Ked uz 2 roky alebo tak podobne, predtym, tak preco nie.

Ked je to len druhe(prve) stretnutie, podla mna si slapka, hlavne ked uz ho nechces znova vidiet, ani s nim nic mat atd..

bagration

lolinka
vobec to tak nie je, ze by si nepatrila do tohto storocia. Praveze tvoje pocity su uplne v poriadku a na mieste. Je dobre vediet, ze su este dievcata ako si ty :)

lolinka

No ja mám zase iný problém, keď ma muž pozve na rande a na tom prvom chce sex alebo sa ma snaží obchytkávať tak mne sa tak sprotiví, že ho potom už viac nechcem vidieť. Zvyknú sa mi potom ešte ozývať ale mne sa vyslovene sprotiví a už sa s ním stretnúť nemôžem. A ako vidím, v dnešnej dobe je ťažké nájsť muža ktorý vás nebude chcieť obchytkávať na prvom či druhom rande a ťahať do postele, takže som furt sama. Hovorím si, že som možno staromódna a nepatrím do tohto storočia ale tak to proste cítim a neviem si pomôcť.