Vysadit HAK po 7r. tyzden pred dovolenkou?

Príspevok v téme: Vysadit HAK po 7r. tyzden pred dovolenkou?
Hakquestion

Ahojte, o tyzden aj pol odlietame na dlho vysnivanu exot. dovolenku. Moja gyn.mi odporucala vysadit HAK (uzivam 7r. Diane 35-derm.dovody) ze vraj pri zmene pasma casovemu posunu uz Hak nemusi ucinkovat. A vysadenie sme aj planovali, len sa obavam ci je to spravny krok- nacasovanie. teraz mi konci menzes, takze budem cista ale nemoze sa to na dovolenke nejako zvrtnut z toho vysadenia, najma ak som uzivala dlhodobo vysokohorm.hak? Poradte prosim, ci uzit este jedno bal.a potom vysadit...alebo uz nebrat. (dnes je den kedy by som mala vziat 1. tbl.z noveho blistra)-a dr.by slm mohla kontaktovat az pondelok.

Hakquestion

Tak som tu tbl.vzala...(volala som aj na svoju infolinku zdr.poistovne kde 24 h.radia lekari,a tam mi povedala Dr.aby som teda este dobrala to posledne bal.a tak vysadila Hak) kedze clovek v tomto smere nikdy nevie ako bude telo reagovat na vysadenie). A ak nahodou by som mala velke potiaze vysadit hak na dovolenke alebo vziat analgetika proti bolesti hlavy. Vo vaznejsich pripadoch lekara. Inak po dobrati balenia vysadit hak standardne (ak to zvladnem bez vyrazn.problemov).

Hakquestion

No mam ich tu vedla seba a uvazujem ci vziat ci nie. Ano bojim sa negat.ucinkov z vysadenia ale radsej by som ich prezivala mimo dovolenky. Hoci na druhej strane ktovie ci tie potiaze co mam teraz (bolest hlavy,zvys.teplota,bolest pod pravym rebrom)sa netyka prave tej Hak (vsetky vysetr.krvi,pecene,obliciek a pod.boli OK,ziaden zapal atd). Vraj som zdrava.

DomkaP

Dala si si tabletku či nie? 7rokov je strašne veľa, a keď zrazu prestaneš brať hormony tak telo nevieš ako zareaguje. Možno budeš krvacať celý mesiac,skús si prečitať aké sú problémy po vysadení HAK,nemala si prestavku za tých 7rokov?

Hakquestion

Dakujem,ved prave to zvazujem len ma trosku matie odporucanie mojej gyn. Lebo som posledny mesiac mala problemy s bolestami hlavy,zvys.teplota,navaly tepla,bolest brucha,absolv.som vysetrenia krvi,pecen,sono organov,moc vsetko bolo ok,tak ju napadlo ze skusime vysadit hak,ze mozno ci to nie je z toho,lenze bojim sa ci sa to nezhorsi po vysadeni plus dalsie negativa. Preto teraz riesim dilemu, co je mensie zlo. Ci ju posluchut alebo ist intuitivne.