Dobrý deň, som na PN uz par dni ale chcem zmenit gynekologicku ktora mi vypisovala PN.
Je potrebne aby som sa z PN dala vypisat a znova zacat novu PN u toho druheho lekara alebo PN pokracuje ? Co je potrebne spravit?
Zmena gynekologa pocas PN
Radšej ano aby si nemala neskor z toho problém
Este sa chcem opytat, dnes som bola zmenit gynekologicku pocas pn, a ziadala som o preradenie pn k novemu lekarovi,aby mi pn pokracovala dalej, je potrebne to nahlasit v praci alebo to hlasi uz lekar ktory pn preradil k novemu?
Este sa chcem opytat, dnes som bola zmebit gybekologicku pocas tej pn, a ziadala som o preradebie pn k novemu lekarovi,je potrebne to nahlasit v praci alebo to hlasi uz lekar ktory pn preradil k novemu?
zmenu osetrujuceho /obvodneho/lekara môzes uskutocnit len v pripade, ak ti uplynulo obdobie-kedy si naposledy podpisoval u lekara papier za osetrovanie/vacsinou sa to dava podpisovat pri preventivnej prehliadke/.zalezi na lekarovi ci ti umozni odist od neho pred uplynutim danej doby/mam skusenosti,ze nerobia problemy-daju ti kartu,podpises prevzatie a je to / pocas PN neodporucam, az po ukonceni/aby nebol chaos na poistovni kvoli PN/