Dobrý den, prosím surne o radu, uzívam momentálne candivac na prevenciu mykozy kedže som ju mala už niekoľkokrát po sebe po kupaní v bazéne...liečila som sa sama najprv canestenom kombi neskor sa to vrátilo tak mi známa predala mycomax 3 tablety plus gynazol dnu. Mycomax som užila jednu a jednu pre partnera čiže jedna mi ostala, potom som sa doliečovala ešte jenamazol krémom a tenn candivac a probiotika. No teraz som dostala menzes a začalo to neskutočne opäť svrbieť pred spaním som teda siahla po poslednej tablete mycomaxu a teraz neviem či môžem dalej užívať ten candivac či sa to nahodou nejako nepobije v organizme :( nechcem si zas viac uškodiť. Ale tie čo tým trpia pochopia aké to je nepríjemné a preto som rýchlo siahla po tom mycomaxe. Ak bude niekto vedieť odpovedať budem vdačná.
Surne Mycomax a Candivac
No ked som si dala sprchu umyla som sa saforele a dala som si trochu multigyn gelu zlepšilo sa to a myslím že aj ten mycomax zabral, riskla som t aj s tým candivacom čiže som to normálne doužívala a teraz mam 20dní pauzu pak zase 10 dní užívať. Čo sa týka mycomaxu čítala som že sa môže užívať aj ako prevencia pri opakovaných mykózach aj raz za mesiac alebo ako kúra každý týžden jedna čiže myslím že nevadí že som ho zas užila , len ide o ten candivac nakoľko ten obsahuje nejake kvasinky na imunitu neviem či ich nezabil kedže mycomax ničí ....no už je to jedno.
A anionove vložky som už mala moc som zmenu necítila no teraz som si zas kúpila probiotické tampóny a mám pocit že aj tie pomohly, tak neviem. Hlavne že ma to už nesvrbí a môžem fungovať, po skončení menzesu sa aj tak chystám k lekárovi tak uvidím čo mi povie ale asi ma nepochváli že som si to liečila tak dlho sama. :D
Hlavne nepouzivaj tampony. Tie anionove posobia antibakterialne a vazne liecia. Vela stastia
Tabletka mycomax sa ma uzit 1 na mykozu. Ak nezaberie pochybujem ze zaberie dalsia. Iba si si uskodila. Tiez ked dostanem mykozu (mavam len z bazenu) tak si dam tabletku mycomax a pouzivam v tom obdobi anionove vlozky. Ked mas akurat menstruaciu kup si denne nocne v nejakej lekarni a vyliecis sa. Mne to vzdy zaberie.