Je tu niekto kto nemasturbuje?riadi sa este niekto heslom ze je to zle
Masturbacia
podla mna masturbuje uplne kazdy clovek, ci uz casto, alebo menej castejsie, aj ti najvacsi "svatci" a puritani a ak to popieraju, tak klamu, alebo...... nehovoria pravdu :D
adr1a :-)
Niektory na masturbovanie neprisli v detstve, tym padom sa do dospelosti nevyvinuli, a tak v dospelosti nemasturbuju, alebo nedokazu ani dosiahnut nikdy orgazmus,, hlavne zeny. Je to len moja neoverena teoria, nik mi ju este nepotvrdil, a ani nevyvratil. Nieje to nic zle, len nech to ostane aj nadalej taburizovane :)
hehehe, tak aj ja som potom chlap, lebo ja normalne tiez hocikedy masturbujem a to mam chlapa, ale ked som sama a pride na mna chut, tak preco nie??? ved je to zdrave a normalne!
Odlud))
Ked som bol teenager som masturboval, ale prestal som s tym. Bol to ale boj, snazil som sa asi 4 roky, kym som s tym uplne prestal.
neviem111 jak neviem kde ;-)
inač chlpatejú z toho ruky tak bacha
Prave som zistila, ze som xlap)))
Ako vidis su aj zeny ktore nemasturbuju ako uzivatelka podomnou. Ale chlapi masturbuju vsetci a ak nie vsetci tak len krestania nie lebo ti povazuju vsetko za hriech.
ja nemasturbujem. zo ziadnych specialnych dovodov alebo zasad, len v tom nevidim vyznam, nic mi to nerobi. mna vzrusuje byt s milovanym clovekom a nie si pchat vlastne prsty neviem kde... neviem, nejako to vo mne neprebudzalo nikdy ziadne pocity.