Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

samota

Príspevok v téme: samota
nIkOlLa

Zdravím, potrebovala by som radu.. Nemám moc rada spoločnosť. Ono to vyznie ako malý problém ale neni. Mám 22 rokov, snažím sa pracovať sama na seba, mám 2 obchodíky z Farmárskymi špecialitkami a jeden internetový obchod z oblečením nechcem sa chváliť to je len pre upresnenie. Keď dakde idem nemám si zo známymi čo povedať. Nemôžem si dovoliť ísť sa opiť len tak v piatok...(nerada pijem neviem to býva mi zle dva tri dni..) proste nemám rada spoločnosť keď mám voľno rada si zaleziem do postele pozrem seriály čo som zameškala len poslednú dobu rozmýšlam nad tým že čo ak to bude takto vždy....Mám partnera 5 rokov vzdy som ho videla vo svojej budúcnosti. ale posledné mesiace ked si predstavím seba napr. za 5 rokov uz ho tam vedľa seba nevidím. neviem čo mám robiť, či je to len chvíľkové alebo dlhodobée

...

No ty máš aspoň tú výhodu, že máš v tej samote frajera, kdežto ja nemám žiadnu a mám čo robiť, aby som neupadol do depresie, keď ma nikto takpovediac nedrží nad vodou.

ANGEL-DEMON

čo sa tyka tvojho priatela to musis sama vedieť... ake su tvoje plany do buducna,..či sa zhoduju s tymi jeho....atd... ak ti je s ním zle, city zmyzli, chodte si radsej kazdy svojou cestou..

ANGEL-DEMON

NIKOILA... ja som presne taká istá... :)
no niekomu sa dobre píše že "ved nemusí piť" to sa radšej tým ludom vyhnem.... pretože čo ma robiť triezvy človek medzi "ožranmi" ?
rozhodne sa nezabaví...tak ako sa bavia oni so spitými mozgami...
treba zmeniť partiu... alebo sa s nimi dohodnuť isť si sadnuť inde na pizzu, koláčik, kavu,..atd.... ak ovšem je ochota z ich strany... lebo ja tiez minule som sla s kamosmi von na langoš,.. ale už večer ked ma chceli ťahať do baru, tak to teda nie! nie je nič čo by som si ja mohla v tom bare dať ked tam maju len chlast a jedine nealko ktore maju je kola a tú ja fakt teda nemusím.. a oni len do toho jedneho podniku,.. alebo jedna kamoska furt len na jedno miesto chce chodiť, čo mne už na nervy šlo... naposledy ked som jej pisala ze by sme mohli ist inde, tak mi napisala ze "tak nemusiš chodiť so mnou ked ti je zle..." tak nech ide do pi*če taka "kamoška" ze len ja sa mam prisposobovať.. ze polroka vkuse 1x za tyzden stale len tam, kde ona povie sme sli.. su iní ludia, ktorí sú a budu radi ked pojdem s nimi von niekam ... tak ona nech si sedi stará koza pri maminej sukni doma zavreta, ked sa nikomu nechce prisposobiť,.. a čaká na princa ktorý jej zaklope na dvere... a zobudí ju...

smeja4

A preco pijes ked ti je z toho zle?Mozes chodit do spolocnosti dat si jeden poharik,z toho ti nebude zle.Ak sa budes uprednostnova serialy tak stratis pojem o realite lebo tam v nich ucinkuju len herci co ich dobre platia a oni to maju svoju pracu a my pri nich zabijame zbytocny cas.Mozno si fakt zahlbena viac do seba a nevydis zmysel ani vo svojom vztahu ani v spolocnosti.Mojou radou je ist viacej do spolocnosti,,nemusis ist prave s partioiu ale s priatelom do kina na navstevy na akcie ,,,proste zit zivot a nie sa nan stale pozeraz v serialoch a prezivat v nich cudzie problemy.Potom nebudes riesit tie svoje a nepohnes sa dalej.Realita ti unikne.A hlavne ak si v spolocnosti tak da sa zabavit aj ked clovek moc nepije.Lepsie sa veci vyvijaju s triezvejsou hlavou a uvidis vsetko jasnejsie.

Peter96

Problém je ten, že sa snažíš žiť, pracovať sama na seba, ako si to napísala. To čo si zaseješ, to budeš aj žať. Keď budeš sama na seba pracovať, aj sama sa budeš z roboty živiť. Nechceš sa chváliť, no i tak si to urobila. Veď kde je láska, keď sama pre seba žiješ? Veru zistil som, že ste už dosť starí a teda aj učiteľmi by ste už mali byť a jesť pevný pokrm ako dospelí duchom, no však ste ešte deti a potrebujete ponaučiť sa. Je to smutné, začni čítať ekumenický preklad biblie a veľa sa naučíš. To čo je nám nadosah ruky, to prehliadame. Vezmi do rúk knihu kníh, veď tá je najmúdrejšia a plná spravodlivosti.