Milujem život ale nechápem prečo druhý nie a to ma ťahá k nenávisti samej seba

Príspevok v téme: Milujem život ale nechápem prečo druhý nie a to ma ťahá k nenávisti samej seba
Kripistipinkap

Dobrý deň mám 30 rokov a prvý krát mám potrebu napísať o svojej životnej skúsenosti.ako 9 ročnú nás opustila mama,otca nechala samého s troma deťmi.otec dostal rakovinu keď som mala 12 rokov.musela som dospieť a starať sa o domácnosť.starsi brať mi dosť pomáhal psichycky máme sa radi.so sestrou ani moc nie.vzdy som napriek všetkému bola na vonok šťastná a snažila som sa tešiť zo života.otec sa niako a rakoviny dostal.povedal že vďaka nám deťom aby sme neostali samy.nasiel si priateľku ktorá časom začala byť chorobné ziarliva a svadbou si myslel že to vyrieši.no vystupňovalo sa to že píla a brala xanax.uplne jej prepinalo stále nás napadala.nakoniec sa rozviedli.jeden čas som mala problém a drogami o ktorom nik nevedel ale jedného dňa som sa zobudila so svedomím ty krava čo robíš tomu otcovi a prestala som.co sa týka kolektívu všade som obľúbená a nazývajú má slniečkom a závidia mi to šťastie ktoré zo mňa vyžaruje.momentalne mam osemročný vzťah bezdetný s priateľom býva s namy aj môj otec.moj priateľ sa zacal meniť nieje kým bol,strasne rieši stále peniaze,a všetko čo sa pokazí.stale nadáva neustále ma sleduje a to doslova,zoberie môj mobil číta sms-ku,ked niekto volá snaží sa načúvať a ja pritom som verná.minule má podozrieval či som spala doma keď mal nočnú.preco mám dobrú náladu keď som bola tak dlho v práci.v práci som úspešná a baví ma ale už mám aj z práce stres koli nemu.bojim sa že mi niekto zavolá alebo napíše aj keď poväčšinou rodina alebo len kamarátka.posledne týždne mi hovorí že odíde do p... A je na ma tu s mojím otcom skapat a zhnit ako ciganou.ano sme zaviazaný hypotékou spoločnou.ja homilujem ale toto sa má už fakt dotklo.uz nevládzem vo svojom živote takto neustále mám byť nešťastná aj keď som šťastná lebo druhým to prekáža.stale žijem len pre druhých a riadim sa nimy aby boli šťastný,uz fakt nevládzem.priatel mi fakt veľa pomohol ale to čo robí teraz nemá hraníc.ja ho nepozná vám neviem čo týmto sleduje.pracu máme obaja dobrú,ale on chce všetko a hneď a čo najdrahšie aj keď na to nemáme peniaze a keď to naňho príde že to nemôže mať tak robí cirkus.ja to ale k životu nepotrebujem ja chcem len kľud sebaistotu ja nepotrebujem lustre zo zlata ku šťastiu.