Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prosim o radu,diky

Príspevok v téme: prosim o radu,diky
neviemprezyvku

zdravim,mam taku otazku,povedzme ze v jeden den som si vypytal od jednej baby v roboty cislo,sme si sadli proste a boli si blizky aspon som mal ten pocit :DD),tak som jej navrhol ze pojdeme spolu na pivo sadnut kedze ho ma tez rada ako ja :Dsice je zadana ale aj tak mam pocit ze neni moc stastna,sag nedala by mi len tak cislo,volal som jej dva dni na to a nezodvihla,doteraz sa neozvala,tak neviem,ci to mam skusit neskorej,zase nekcem casto volat,vsak nebudem sa niekomu vnucovat,ja uz nechapem tie baby,nemam rad ked hraju tieto hry:D sice chapem ze ked vam da cislo tak to nic neznamema este ale aj tak,dakujem za rady,pekny den)

neviemprezyvku

pre wxyz : nie nebola so mnou na pive,ved pisem ze nedvihala,ale tak ist na pivo abo dakde von je take na lepsie zoznamenie sa,ved nebudem ju hned neviem kam pozyvat,ale hej zrejme ked ma chalana tak nekce vymyslat,a som aj rad ze je taka aka je :),aj tak nikdy som zadane dievca neriesil,ale aspon som to skusil,som si myslel ze z kamaractva aspon daco nezavezne by mohlo byt,ale ked nedviha ma na to dovod heh:)

wxyz

boli ste si blizky?ako blizky? mali ste spolu nieco? ak ti dala cislo a je zadana neznamena to nic. divne je ze isla s tebou na pivo a nieco bolo...ak teda nieco bolo. mal by si sa s nou porozpravat. tieto veci neries po telefone ak mas o nu zaujem. ako inak jej davas najavo ze mas o nu zaujem? tym, ze ju pozves na pivo?? mozno to nestaci pozvat zenu na pivo a cakat ze s tebou bude, alebo o co ti ide, o vztah alebo ju len dostat?

bagration

neviem aku radu si chces precitat.. to akoze ti niekto ma poradit, ako rozbit nejaky vztah? Fakt som si vsimol, ze si velmi namyslas, ale v jednom si trafil klinec po hlavicke- to, ze ti dala cislo, naozaj este nic neznamena. Aj ja mam cislo viacerych aj zadanych zien. A ak si myslis, ze nie je so svojim partnerom stastna, to ako argument vobec neobstoji. Ak si to myslis na zaklade toho, ze s tebou (mozno z lutosti k tebe) zasla na jedno pivo, tak sa mozes naozaj pekne mylit. V kazdom pripade ju nechaj tak a ked sa sama rozhodne sa s nim rozist, mozes to skusit. V opacnom pripade by si si zasluzil naozaj stretnut sa zoci-voci s jej partnerom. Vela stastia.

grckagrc

Som myslela, ze chlapi nie su take svine, ako zeny a nelezu si do kapusty.
Chlap, ci zena, ktora kradne partnera niekomu inemu, je uboha zumpa.
Kiez by si dostal riadne do huby, aby si to prestal robit.

lauuraa

sa necuduj ak je zadana ,,asi ma zabrany aj ked ti dala cislo.Sa nebojis ze si ta jej partner niekde pocka a .......,,