Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

dost mi padaju vlasy,rada aky sampon ?

Príspevok v téme: dost mi padaju vlasy,rada aky sampon ?
pocahontas 56

ahojte baby , chcela by som sa opytat ,aky sampon podla vas,tie ktore maju problem s padanim vlasov ,je najlepsi ? od dectva som mala nadherne tmave dlhe husto huste vlasy az po zadok .. potom v 18 som ich odfarbila na blond ( to bol moj najvaci omyl ) vlasy som blond farbou nicila dlhe roky .. uz 3 rok som sa vratila k mojej prirodnej farbe .. vlasy mi nikdy nepadali ,iba malinko ...ale teraz sa uz zacinam bat .. posledny rok .. umyjem si vlasy,plna vana vlasov .. fenujem si vlasy ,plna podlaha vlasov , rozcesem sa totalne plny hreben vlasov ... sa divim ,ze za rok mam stale tolko vlasov kolko mam ..ale nepaci sa mi to .. nechcem aby som za rok mala jeden chvist vlasov .. kozmetiku som najskor pouzivala balea ,ta bola super asi pol roka .potom sa mi zacali mastit vlasy,,,, teraz pouzivam pantene ,mesiac super ...a zasa divne ... poradte mi aky najlepsi sampon ,s ktorym mate skusenost ,ze ked zainvestujem ,aby som ho nemala odlozeny na policke .. dakujem .

zuzi74

Len pre zaujimavost tento clanok nizsie. Co sa tyka drahych znaciek ako kerastase a pod. tak su to zbytocne vyhodene peniaze za umele sampony. Znacku milva osobne nepoznam, ale pisu, ze moze pri castejsom umyvani vlasov vysusovat, takze skus kombinovat napr. s vlasovou vyzivou s kokosom a ciernym ric. olejom. Su na to vyborne recenzie proti vypadavaniu vlasov ako aj lupinam a hlavne je to nieco prirodne. Vtiera sa to aj do pokozky hlavy (masaz), nielen po dlzke vlasov.

www.pluska.sk

ANGEL-DEMON

uz je tu vela prispevkov o tom.. a zhodujeme sa viaceré resp. väčšina že nám zabral REVALID, mne osobne tabletky...

pocahontas 56

dakujem ,:) objednala som si ten milva forte ,co ma potesilo je aj cena ... myslela ,som ze budem musiet vyhadzovat za sampony 20 eur ,, dufam ,ze mi pomoze :) velmi pekne dakujem :)

pocahontas 56

dakujem ,:) objednala som si ten milva forte ,co ma potesilo je aj cena ... myslela ,som ze budem musiet vyhadzovat za sampony 20 eur ,, dufam ,ze mi pomoze :) velmi pekne dakujem :)

Anna167

Mala som cierne vlasy a dala som si urobit ombre ze konce som mala az blond. Momentalne som hnedovlasa cela a som rads ze vlasy mam uz zdrave :D tiez mi strasne padali az tak ze som mala pocit ze uz ich je menej. Kupila som si kerastase ampulky proti vypadavaniu vlasov tu mensiu verziu. A velmi! Mi to pomohlo. Teraz od nich pouzivam aj sprej proti padaniu ale uz malokedy len tak preventivne. Zase mam hrivu:D

Zachrana chinnin

Ahoj,
Ja som mala vzdy huste vlasy... avsak niekolko faktorov co u mna boli zdravotne problemy ktore mi dlho nevedeli specifikovat a stres urobilo ze mi tak pdali vlasy, ze sa mi na pr miestach urobili plesiny..

Skusila som xy produktov, a jedine co mi pomohlo boli produkty znacky milva a konkretne rada chinin forte.. nedam na to dopustit.

Ked ludia v mojom okoli videli ako sa ki dali z toho vlasy dokopy a to ich pozzivam rok, zacali ich aj oni pouzivat, ci chlapi ci zeny- uz ich je asi 10 co chinin pouzivaju. Zchranilo mi to vlasy, tie vypadane mi pomaly rastu a mne to zachranilo zenske sebavedomie :) za vyskusanie nic nedas ale vydledok uvidis tak o 2/3 mesiace pravidelneho pouzivania. Drzim palce