Dobry den. Prosim poradte mi dobre enzymy, potrebovala by som hlavne kvoli traveniu a vsade citam ake su enzymy zdrave... Prosim len nie wobenzym! Dakujem!
Enzymy-ktore?
vyber enzymov vobec nie je jednoduchy, ale v prvom rade je potrebne si uvedomit, ci budem dbat na zlozenie a kvalitu danych enzymov alebo na cenu. Pretoze medzi tymito dvoma prioritami je dost priepastny rozdiel ;) osobne som v silu enzymov velmi dlho neverila az kym som sa nedostala do zdravotnych problemov z ktorych som mala problem sa dostat von :)
Prečo nie Wobenzym? Ja som s ním mala veľmi dobré skúsenosti?Pomohol mi pri oslabenej imunite a aj po operacii.
Ahoj. Tie od Healthforce su slabe. Tie urcite nekupuj.
Ovela lepsie su tie od Healthy Origins. Mozes porovnat, stoja priblizne rovnako, no tie od HO maju 8x viac amylazy, 6x viac proteazy, 4x viac lipazy, a ovela viac roznych enzymov. Pritom cena je podobna.
Este Ta upozornim na triky predajcov, tie od Healthforce maju v tabulke tie enzymi pre 1 serving (to je jedna davka)... to su 2 kapsule. Cize, to co tam vidis ako obsah, musis este vydelit dvoma, ked ich porovnavas s tymi od Healthy Origins, ktore maju nastavene serving na 1 kapsulu
linky na iherb sem dat nepojdu, ale toto napis za iherb dot com:
a mozes ich porovnat.
/pr/healthforce-nutritionals-digestion-enhancement-enzymes-120-vegancaps/19466
/pr/healthy-origins-digestive-enzymes-broad-spectrum-90-veggie-caps/57499
vyskusaj enzymy od HealthForce, mne pomohli od nafukovania, balenie mas 120 tabl
Ahoj, skus pancreatin, v zahraničí to predavaju maš tam 3 enzýmy v jednej kapsli jeden je na bielkoviny, dalši asi sacharidy neviem pozri si to ak chceš, proste sa nemusiš starať aký enzým si daš k akemu jedlu stači si dat tento a ten pokrije viacej typov jedal ale určite nie všetky ovocei a zelenina je zase niečo ine atd.. skus pozriet aj u nas či to nemajú.
Vdaka. To ale asi nie je to co hladam.
Serapeptaza ale neviem ci to je aj na travenie kazdy enzym je na nieco ine dobry