Sen

Príspevok v téme: Sen
Kubco 747

Zdravim.. Chcel by som sa spitat ci ma jeden z mojich snov zmisel alebo ja neviem proste sa mi snival strasne realny sen o holke ktora bola neskutocne krasna a milovali sme sa a mali sme sa strasne radi a zrazu som sa prebudil a mal som pocity bezmocnosti a ze som neskutocne zamilovany do tej osoby o ktorej sa mi snivalo a bol som nesvoj... O cca tizden k nam do skoly prislo dievca ktore sa na nu neskutocne podobalo a aj sa spravalo ako to dievca zo sna a ked som ju videl hned sa mi rozbuchalo srdce a rozklepali nohy a nevedel som sa ani nadichnut... Ma to nejaky viznam ?

I.

Mal si len erotický sen. To je celé. Keď to trvalo celú noc, tak mohlo ísť aj o nočnú moru. Napriek tomu si však myslím, že ti to vyjde a budeš s ňou. Len sa treba v jej prítomnosti ozvať a opýtať sa jej napr. koľko je hodín a potom pokračovať, že si nie si istý, ale odniekiaľ ju poznáš. Nevoláš sa náhodou Zuzka, napríklad? A tak ďalej.
-----------------------------------
Moja ex je taká tučná, že keď si zájde do lesa nazbierať lesné plody, tak všetky lesné zvieratá majú kvôli nej týždeň hladovku.
Moja ex je taká tučná, že keď si bola zaplávať v mori, tak jej jeden veľrybí samec začal omylom dvoriť.
Moja ex je taká tučná, že keď letí lietadlom, tak ona sedí na jednej strane a všetci ostatní cestujúci sedia na tej druhej.
Moja ex je taká pahltná, že keď si dá na obed fazuľovú polievku, tak sila jej prdov je meraná na Richterovej stupnici.
Zemetrasenia nie sú spôsobené v skutočnosti pohybom litosférických dosiek, ale jej chôdzou.