Sen

Príspevok v téme: Sen
Kubco 747

Zdravim.. Chcel by som sa spitat ci ma jeden z mojich snov zmisel alebo ja neviem proste sa mi snival strasne realny sen o holke ktora bola neskutocne krasna a milovali sme sa a mali sme sa strasne radi a zrazu som sa prebudil a mal som pocity bezmocnosti a ze som neskutocne zamilovany do tej osoby o ktorej sa mi snivalo a bol som nesvoj... O cca tizden k nam do skoly prislo dievca ktore sa na nu neskutocne podobalo a aj sa spravalo ako to dievca zo sna a ked som ju videl hned sa mi rozbuchalo srdce a rozklepali nohy a nevedel som sa ani nadichnut... Ma to nejaky viznam ?

Peter96

Človek nemusí byť mudrc, aby vedel čo je správne a čo nie.
Jednoducho máš slabú vôľu, svoje žiadostivosti uprednostníš pred pravdou a teda budeš horieť ako ostatní. Viď vzťahy, ktoré sa porúchali a kdo si to odniesol? Voľné ženy. Nemajú sa na čo sťažovať, veď bez zákona obcovali, bez zákona, pravidiel ich aj muži podviedli, niet sa čomu čudovať. Blázni horia a čudujú sa, nevedie, čo im je na osoh a čo nie je.

sarraa

ved uvidis ako sa ti veci vyvinu,,,ci vas to k sebe spoji..Mi nie sme mudrci aby sme ti vedeli povedat ci to nieco znamena.....teda ak to bol sen vobec alebo si bol na party a opil si sa a potom ste spolu to...a myslis si ze sa ti to snivalo...ale nie ,myslim to zo srandy...

Peter96

Je to bezvýznamné. Riaď sa radšej duchom ako telom. Ako sa hovorí:
telo je dobrý sluha, no zlý pán. Nemáš sebakontrolu, no a čo si potom za chlapa, keď sa nevieš ovládať??