Vo vsetkom som neschopna. Napriklad nedokazem pochopit ako riadit auto. Vysvetloval mi to tato aj brat a nic. Vobec nechapem kedy ako zaradit a vsetko okolo toho. Dalej neviem varit resp varim zle a nesikovne. Snazila som sa a nikdy mi to neslo. Robila som si IQ testy a cislo bolo velmi male. Vo vsetkom som hlupa v zivote som nechapala nicomu skoro som prepadla z matiky kedysi. Robi mi problem aj pocitat peniaze preto si ani nekontrolujem vydavky v obchode lebo by mi to trvalo. Ale vo vsetkych tychto veciach som sa snazila. Som neskutocne hlupa neviem co robit. Sestra je pravy opak je zubarkou. Ja striedam prace ako ponozky lebo vsade som neschopna. Mam 22
Som neuveritelne hlupa
Počkaj, chcem anonymitu, skype môže byť?
Facebok teda daj
Inak, to že ti otec s bratom nevedia vysvetliť na ako princípe sa pohybuje auto, tak oni sami nevedia, ako to funguje. Keď chceš, daj mi dáke kontaktné údaje a pomôžem ti s veľko radosťou. Fakticky by si mi urobila radosť, keby som ti to mohol vysvetliť. :)
Odteraz sa čiň ako rozumná, múdra žena. :) Hovorím ti, že neexistuje hlúpa žena, len lenivá. A to je riadny rozdiel. Si lenivá, dala si nám príklad, že neprepočítavaš si peniaze. Vidíš, si len lenivá, to je všetko. :) :) :).