Som neuveritelne hlupa

Príspevok v téme: Som neuveritelne hlupa
Najhlupejsia

Vo vsetkom som neschopna. Napriklad nedokazem pochopit ako riadit auto. Vysvetloval mi to tato aj brat a nic. Vobec nechapem kedy ako zaradit a vsetko okolo toho. Dalej neviem varit resp varim zle a nesikovne. Snazila som sa a nikdy mi to neslo. Robila som si IQ testy a cislo bolo velmi male. Vo vsetkom som hlupa v zivote som nechapala nicomu skoro som prepadla z matiky kedysi. Robi mi problem aj pocitat peniaze preto si ani nekontrolujem vydavky v obchode lebo by mi to trvalo. Ale vo vsetkych tychto veciach som sa snazila. Som neskutocne hlupa neviem co robit. Sestra je pravy opak je zubarkou. Ja striedam prace ako ponozky lebo vsade som neschopna. Mam 22

Peter96

Vidím, že neznámym ľuďom nedôveruješ.
Dám ti dôkazy, že ti neklamem, nie som úchylák
1. obr chodím do školy.
2. obr. mám babetu
Keď mne nedôveruješ, potom načo píšeš na net.....

Peter96

Vidím, že neznámym ľuďom nedôveruješ.
Dám ti dôkazy, že ti neklamem, nie som úchylák
1. obr chodím do školy.
2. obr. mám babetu
Keď mne nedôveruješ, potom načo píšeš na net.....

Dexterr

Každí sa narodil z inými génmi a schopnosťami ja tiež som to nemal ľahké v škole musel som sa viac učiť ako ostatní lebo mi to išlo pomalšie ale nezvládal som to a snažil som sa tiež mi trvalo kým som si zvykol na riadenie auta ale už to ide ako hračka. Hlavne si ver a neponižuj sa hovorením, že si hlúpa to nie si len sa musíš viac snažiť ako ostatní. Skús zmeniť stravu viac ovocia a menej soli či cukru neverila by si ale aj to pomôže tiež môžem odporučiť ti lecitín či hroznový cukor tie mi pomáhali na vysokej pri učení :)