Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mms-prosim poradte

mascha

mne vždy pomohli, keď mi bolo najhoršie, užívala som ich počas dňa 8x po hodine 1 kvapku bez akýchkoľvek negatívnych pocitov,ale to bolo viacmenej sporadicky, lebo som vedela, že to môj problém nevyrieši

okeb

Najviac to hlavne vyhovaraju ti, co to nikdy neskusili. Cital som na roznych forach reakcie uzivatelov a nikde som nevidel, ze by bola ta negativita nejak lepsie odovodnena. Proste len predsudky, pretoze to neodporucaju lekari, no ja som prisiel na to uz davno, ze lekari odporucaju to, co sa im hodi.

Eduard 49

A mas. Jeden ti to chce vyhovorit, druha ti chce zase predat nejaky smejd zo svojej stranky, mimochodom ponuka to v kazdej teme o parazitoch.
Ja to uz mam doma, ale pravdupovediac som si este netrufol to uzit. Resp. vypil som dvakrat ale v pomere 1:1. Nic sa neudialo, ziadne reakcie, ziadne zmeny. Je to fakt o nicom ze clovek je takto odkazany si pomahat sam alebo pytat rady od cudzich ludi. Ja si tiez s tebou pockam kym nam niekto poradi, skus si zatial pozriet tu stranku tym ze zadas kde kupit mms...

lola32132

moja skusenost s mms bola ze som sa skoro priotravila :-) za seba neodporucam, skus nieco ine, ja som mala SCRAM™ Antiparazit je to vytazok z bylin

okeb

Presne som vedel, ze mi tu bude niekto vnucovat svoj nazor. Precitajte si este raz moj prispevok a zistite, ze som sa na vas nazor nepytal. Keby ma to zaujimalo, tak by som mozno napisal "aky mate nazor na uzivanie", ale nikde som nic take nenapisal, staci sa naucit citat. A ked uz napisem odveci reakciu, tak aspon inteligentne a nie oznacim za chudaka niekoho koho ani nepoznam a neviem ake su jeho problemy.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.