Ahojte. Mám 18 rokov a už dlhšie ma bolí hrdlo a pokašliavam ,je prítomný aj hlien. Mandle a hrdlo mám začervenané ale nie moc ,skor mám na nich ako keby afty. Začalo to pred prá mesiacmi keď som bol chorý v jeden mesiac vkuse ,prvý krát mi povedala obvodná že to je iba viróza no zhoršilo sa to tak som išiel na pohotovosť tam mi povedala že to nieje viróza ale nejaká baktéria tak som dostal ATB myslím že to bol klarytomicín ten aj zabral ale o cca tžden som bol zas chorý a dostal som ATB od obvodnej tie moc nezaberali a odvtedy mám tie ťažkosti ktoré som písal. Mal som robené aj krvné testy ,všetko bolo OK akurát som mál O trochu menej neutrofilov a zvýšené hodnoty lgG pneumoniae a lgM pneumoniae boli hraničné. Mám zvôčšené lymfatické uzliny avšak niesu bolestivé ani na dotyk ,možno ked si ich ohmatávam potom trošku cítim taký tlak ale tým som si neni istý. Može to byť rakovina alebo je to skor pneumonia?
Rakovina lymfatických uzlín?
A ako sa prejavuje lymfóm? Len aby som mal prehľad, inak ale občas mám pocit ,že mám horúčku.
Ani jedno ani druhé. Lymfóm sa prejavuje inak a nielen bolesťou hrdla a pneumónia je zápal pľúc. Kúp si Panthenol tbl. a možno Ti pomôžu.