Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Črevné parazity

Príspevok v téme: Črevné parazity
tammy

Máme doma 17 ročného chalana ktorý ma silné svrbenie konečníka a všimla som si, že konzumuje všetko ako kyselina ale chudne. Máme asi pol roka doma mačku myslím že to môžu byť črevné parazity. K lekárovi nechce a ja neviem ktoré antiparazitikum mu nasadiť. Aký prípravok máte overený a zabral? Nejaká dobrá rada?

Prednanska

Ja som minule čítala článok o tomto probléme. Propagovali tam nový preparát proti parazitom, ktorý je z rastlinných extraktov a dá sa kúpiť volne ako mesačná kúra v lekárni. Vola sa to Parazitex. Už som to aj známej odporúčala, čo má doma plno mačiek a stále sa sťažuje na žalúdočné ťažkosti.

leila32

volnopredajne su SCRAM™ Antiparazit, je to vytazok z bylin, ziadna chemikalia ako napr mms. mala som ich z vitarian.sk

Shelby777

vyšetriť mačku a nasadiť cesnak presne ako píšu ostatní :) My sme nasadili ešte parazitex a už je to v pohode

celebrita FB

Už som to písala do iných tém. Moju skúsenosť. Väčšinou mávam stolicu ráno po zobudení. Tak som sa raz ráno zobudila a cítila som, že už mi treba, ale som sa rozhodla s tým ešte počkať. Za ten čas som najskôr vyslopala vodku, toľko, aby som sa cítila ožratá, potom som zobrala papáyu a zožrala som z nej všetky zrnká a počkala som asi 10 až 15 minút, potom som zjedla aj papáyu, teda tú oranžovú dužinu. Počkala som ešte asi 15 minút a išla som na záchod. Vyšla zo mňa pásomnica, bola biela a článkovitá, čiastočne zasratá od hovna a mohla mať asi pol metra. Odvtedy som prestala mať náhle stavy hladu a prestala som sa triasť od hladu každé dve hodiny ako predtým a zistila som, že mi stačí 5x menej jedla ako predtým. No podľa pažravosti si myslím, že som tú pásomnicu mala asi tri roky. Asi o dva mesiace po vylúčení p. som sa ocitla pre niečo u lekára a okrajovo som spomenula aj vylúčenie pásomnice. Urobil mi z odberu krvi vyšetrenie, či tu ešte nejaká pásomnica je, ale už to bolo negatívne, takže tá, čo som ju vylúčila, bola jediná :) Na drobné parazity je lepšie dať si predpísať lieky. Najlepšie, keby ste mali niekoho známeho v lekárni, kto by vám to načierno predal :)