Katastrofalna postava

Príspevok v téme: Katastrofalna postava
Postava X

Mam katastrofalnu postavu. Zda sa mi, ze koza prestava drzat pohromade-roztekam sa! Namiesto prs a svalov mam uz len huspeninu. Na bruchu, stehnach a prsiach strie. Neviem si predstavit mat teraz nieco s muzom. Ist von v sexy satach ci kratasoch je nepredstavitelne pre mna. Da sa postava nejak zlepsit? Chcem znovu pekne telo a postavu. Nepotrebujem pribrat, ale tak 10 kg zhodit a spevnit. Da sa to este dosiahnut v 38 rokoch? Staci cvicenie, alebo je to geneticky dane? Dakujem za rady.

pomocnica

Takze ako aj v TVOJOM veku?ved mas 38 rokov!?nemas 68!a potom by si mohla zajst ku nejakemu trenerovi,alebo vyzivovemu poradcovi,on by ti dal aj pravidelnu stravu aj by ti vystavil plan cvicenia fitko(s nim) atd..samozrejme pokial si to mozes dovolit...a na hladovky sa prosim ta vykasli,lebo to z tebou nedopadne dobre!urcite ze ak zacnes cvicit tak sa ti znovu spruzi koza a ked si vyformujes svaly tak sa ti ta koza spevni okolo nich lahko povedane a zlepsi sa to.ale len ak sa das na zdravy zivotny styl,lebo aj ked sa zda cloveku ze na to nema cas atd ale ma.da sa to!drzim prsty.skoncila si s hladovkami??!to mi nehovor,ale slub to hlavne sama sebe a daj si na chladnicku fotku tvojej vysnivanej postavy.Motivacia!;-)

Postava X

Skusim aj to. Praveze neviem, ci to je vekom, alebo mam totalne ochabnute svaly a koza tak akoby bola natiahnuta. Ak to je ten druhy pripad bolo by to este dobre.

Moireal

Aj ja mam podla mna katastrofalnu postavu a to mi nic neovisa a mam pevne telo. Kup si kolagen na obnovu poskodenych tkaniv. Vitamin a a e je tiez dobry.

Postava X

pomocnica presne si to uhadla. Mala som peknu postavu len som prestala cvicit a drzala hladovku 3x do tyzdna potom som zase jedla a tak mi to zmenilo postavu ze ani cvicenie nepomaha. No ani nemam na cvicenie cas tak vzdy stavim na nejedenie a ta koza ovisa+tie strie. Urcite sa to da cvicenim do poriadku aj v takom veku?

pomocnica

No,ked zacnes cvicit tak sa ti zlepsi postava.nezameravaj sa na vahu ale na postavu,lebo ked mas taku ovisnutu huspeninovu kozu,tak to sa stava aj ked schudnes ale necvicis.Takze radsej najprv cvic a ked by si aj pribrala tak to nevadi,lebo aspon by si mala vysportovanu postavicku!na nete je plno cvikov a vela ich je ucinnych!ked si neschudla do teraz,ale predpokladam,ze si sa ani nehybala,tak zacni a zmen aj stravu!ano presne tak vydaj vacsi ako prijem!
Vela stastia! ;-)

ajjajaja

aj ja ma ten isty problem.Lenze mne sa cvicit nechce a chce sa mi papkat a to nerobi dobre postave.A este k tomu mam malo pohybu.Takze moja odpoved znie.Aj ked mas nejaku geneticku vlohu na obezitu mozes schudnut a to Zdrava strava´a pohyb robia zazraky.To si vsetko nastuduj na internete ,,staci ak si zadas na google CHUDNUTIE a uz sa len drzat podla toho.nakoniec mala rovnica na zarucene chudnutie...PRIJEM MUSI BYT MENSI AKO VYDAJ to znamena ze prijem kalorii nesmie byt vacsi ako spalime.A asi zacnem aj ja s tam chudnutim lebo ma uz nebavi radit a opak robit.