Zážitky blízkej smrti . Su reálne ?

Príspevok v téme: Zážitky blízkej smrti . Su reálne ?
Higgg

Pekný den prajem :) pozeral som nejake dokumenty kde ludia ktory mali zážitok blízkej smrti opisovali ako vyšli von z tela a videli samého seba z hora alebo sa pripadne ocitli v nejakom tuneli ci uz v prekrásnej záhrade kde stretli svojich milovaných ktory uz boli mŕtvi .. ja neviem ci mam tomu verit : ) moj názor je taky ze ked srdce prestane byt prestanú pracovať všetky orgány a clovek jednoducho prestane existovať ... myslím ze to bude nieco take ako pred narodením :) a je možné ze ked clovek umiera ze mozog ma rôzne spomienky alebo aj dotyčný ma halucinácie ci ako to mam nazvať :) myslím si ze s toho mozu vznikať zážitky smrti :) je to proste ako sen ... co si myslite o tom ?

0vecka

zemak a co mam vysvetlit? zacal som to citat tak nejake zenske mali nahravku ktora mohl byt nejakeho operneho spevaka. Kludne to mohol byt velmi dobry Imitator. To ze kolegovia neobjavili rozdiel neznamena ze to bol on. Dali to overit nejakemu sudnemu znalcovi? a dalej som to ani necital lebo typujem ze sa to nieslo v podobnom duchu...

vsetky tieto zazraky nefunguju ked sa spravi Experiment typu na skrinu v miestnosti kde su ludia na smrtelnej posteli daju nieco co neni z normalnej pozicie vidiet. Ludia ktory odisli z tela sice videli miestnost z Hora ale objekty na skrini nevedel popisat ani jeden a podobne. Proste tomuto veria len ludia ktori tomu chcu verit a chytaju sa velm ichabych dokazov