Asi pred 3 mesiacmi som zacal dost aktivne cvicit, silovy trening, nemam problem s nadvahou mojim cielom je skor nabrat a naposledy co som sa vazil tak mi vaha ukazala 75kg bolo to niekedy v case ked som s cvicenim este len zacal no a teraz po 3 mesiacoch cvicenia mi vaha ukazala 70kg ale pritom oblecenie ktore mi bolo predtym volne mi je teraz tesnejsie, nohavice v ktorych mi predtym tak trosku plavala rit su mi teraz dobre, meral som si aj hrudnik, pas a stehna a vsade mi nejake tie centimetre pribudli... Je to podla vas normalne? Ze na vahe som schudol ale objem mi pribudol? Nerozumiem tomu a som z toho tak trosku zmateny vie mi to niekto vysvetlit? Dakujem pekne.
váha?
0vecka-ale ja som hovorila,ze svaly si tazsie ako tuk.
A hej,tuk sa schudne a potom sa buduju svaly nie ze sa tuk meni na svaly.oprava.
Tuk sa nemôže meniť na svaly. Tuk je len zdroj energie, odložený na horšie časy. Pravdepodobne to preháňaš s tréningom. Najprv sa ti odbúrajú tuky a potom sú na rade svaly. Musíš jesť veľa bielkovín.
Ja som sa posledne tiež vážil a ukázalo sa mi tam namiesto váhy nejaké tel. číslo. Volal som naň, ale povedali mi, že voláte neexistujúce číslo.
Aj jedna kamoška z Ameriky sa posledne vážila a váha jej povedala, že: no elephants, only humans.
A čo bola v cirkuse, tak jedno malé dievčatko povedalo svojej mamke, že by sa rada povozila na tom sloníkovi a ukazovala prstom na ňu:-)
váha nie je podstatná!
to je nejaka blbost tuk je lahsi ako svaly.... a toto je praveze opacny pripad ako by clovek ocakaval
Takze je pravda ze sa ti tuk meni na svaly.ale ked chces byt na vahe Tazsi tak cvic aj nadalej a schudbi vsetok tuk a potom sa ti tie svaly zacnu rozvijat.svaly su tazsie ako tuk=PRIBERIES! Takze cvic aj nadalej!
Vela stastia a silnu volu!;)
to mozes byt len rad, pretoze sa ti ten tuk meni na svaly