Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rusenie nocneho kludu

Príspevok v téme: Rusenie nocneho kludu
0vecka

zaujimal by ma vas nazor. mam problem so susedom ktory pusta svojho robota na kosenie celu noc a to kazdy den. Neviem kedy presne ale je to tak od 22:00-6:00 ked je vonku teplo musim mat otvorene okno a ten robot beha asi 5m od mojej hlavy. Najprv som mu chcel dohovorit a daval som mu otazk typu preco nepusta toho robota cez den a na to mi napr povedal ze cez noc to nikomu nevadi. Ked som mu povedal ze to vadi mne tak mi povedal ze sa boji ze by mu ho cez den mohli ukradnut. Proste vyhovorky.

No tak som sa bol informovat na prislusnych uradoch a zistil som ze je to zakazane cez sviatky nedele a od 20 00 - 7 00. To som mu napisal do listu a poslal som ho cez online sluzbu nech je to zdokumentovane. Reakcia sa nedostavila len mam pocit ze zacina o hodinu neskor kazdopadne ma to zvykne zobudit o 1:00 rano a o 5 rano a to tak kazdy druhy den.

Naposledy som ho chcel zdrbat tak som mu o 5 rano zazvonil ale nebol doma zistil som ze je uz tyzden na dovolenke a este tyzden bude. Akoze prislo mi to ako drzost kedze vie ze mi to vadi tak som chcel najprv zavolat policiu ale kedze bolo 5 rano tak som sa na to vyprdol lebo by prisli mozno o 6 a tam by sa uz skoncil norcny klud.

Zavolal som ich na druhy den o 1 rano. Odporucili mi zavriet okno a boli celkovo neprijemni tak som si opisal cislo a meno na co sa uz ukludnili a povedal som ich ze ak to pojde na sud tak mi budu svedcit.

Kontaktoval som znova pisomne prislusny urad kde som vysvetlil situaciu a ziadal som ich o odporucanie dalsich krokov a tam chceli aby som im zavolal tak som im zavolal a chceli odomna meno suseda. To som im dal a tyzden sa nic nedialo. Sused prisiel naspak a nic. Tak som ich fcera znova kontaktoval a ujo mi povedal ze to este potrva dva-tri tyzdne ale ze sa zacalo vo veci trestne konanie a sused bude vypocuty a pravdepodobne mu udelia pokutu a je mozne ze ma bude musiet financne odskodnit.

No a tak som nad tym vcera rozmyslal ci som to neprehnal. Akoze na jednej strane som vycerpal vsetky moznosti. Ustny dohovor, pisomny dohovor a policiu. Kazdopadne som nevedel ze uradnik zacne trestne konanie lebo predtym mi do telefonu povedal ze mu napisu list. Ak by som to vedel tak mu este raz zazvnonim a poviem mu ze ak s tym neprestane zacnem trestne konanie.

No nevim co si o tom myslite? Akoze s tym chujom mam problemy uz od zaciatku. Napr chcel aby som kosil len do 19 00 lebo on chcel v klude sediet na terase ked som sa spytal ktore dni tak povedal ze vsetky! To som aj spravil kedze to aj chapem. Inak som zistil ze na to nema narok a mozem kosit ako doteraz do 20:00. Cize v podstate som mu ja s podobnym problemom vysiel v ustrety co som mu aj spomenul v liste on mne ale nie.

Akoze uprimne je mi jedno nech sa aj poserie ale celkovo mam pocit ze sa to mojej starej nepaci. a preto by som xcel pocut vseobecne nazori.