Ahojte potrebujem pomoc. Trpím depresiou, úzkosťami a som neskutočný hypochonder. Je to fakt hrozná konbinácia a chcela by som nejakú radu. Už 7 rokov prežívam neskutočné úzkosti a strach. bola som u všeliakych doktorov, brala som rôzne lieky, chodila som na rôzne terapie no bez úspechu. moje problémy pretrvávaju a je to čím ďalej tým horšie. každý deň zaspávam s pocitom strachu rovnako sa aj zobúdzam, mám dni kedy ma nedokáže nič rozveseliť, kedy si pripadám bezcenná.niekedy mi je až tak zle z toho že celé dni nič nejedávam. je zvláštne že vždy mám najhoršie stavy len doma. u nás sa udialo veľa vecí, o ktorých nechcem hovoriť a stále sa mi ten zlý pocit vracia. stále ho mám v sebe a privádza ma do úzkostných stavov. nedokážem čítať knihu ani pozerať film bez toho aby som nemyslela na nič zlé. stále mám v hlave negatívne myšlienky, ktoré odtiaľ nechcú vypadnúť. mám tak zatemnený mozog hlúposťami že nedokážem racionálne premýšľať. neviem čo mám robiť. raz mi jeden múdry človek povedal že jediná možnosť ako sa zbaviť svojich problémov je naučiť sa ich ignorovať. naučiť sa s tým žiť. ja ale viem že nie som tak silná na to,aby som to dokázala. preto prosím o inú radu.
úzkosti o jednej ráno
O jednej ráno si treba vypiť za štamperlík, zaľahnúť do postele a zaspať.
michal.malibong@gmail.com
podobny- rada si z niekym popíšem kto je na tom rovnako, čiže kľudne pošli email ja sem svoj nechcem hádzať a ja sa ozvem
ajja- to je tak že som mala záľuby, lenže mi chýba motivácia, mám priateľov, ale chýbajú mi nový, mám pocit že som zbytočne náročná, že by som si mala vážiť to čo mám a štve ma to
cau...ak by si chcela mohly by sme si popisat...uz dlhoo chodim na toto forum ale az teraz som natrafil na niekoho kto ma takmer totozne problemy.A ta pasaz kde pises o dome je u mna tak isto aako u teba.
nebudem sem davat zbytocne email...ked tak odpis a potom sem dam email :)
nemas priatelov ? zaluby? Nieco niekto nejaky impulz co by ta nadchlo zaujalo aby si vytesnila zle myslienky z hlavy . S niekym s kym ti je dobre, niecomu sa oddat venovat sa tomu tesit sa na to.....