Ahojte,,Nedavno som našla tuto stranku a videla som že si tu medzi sebou navzajom radite.Potrebujem sa niekde vyrozpravat lebo sa zblaznim,Mám 15 rokov nastupila som na strednú školu.Ide oto že vždy som sama.NIkdy som nemala ani frajera ani kamaratky proste nikdy nikoho.Myslim si že niesom nejak extra škareda ved obliekam sa ako bežne pubertacke dievča aj upravena chodim.Ani na zakladnej som nikdy nemala ani na strednej nemam a viem že ani mat nebudem.Kolektiv sa už zohral.AJ ked som sa vždy všade snažila komunikovat zapajat, len my odpovedali a tým to haslo.Neviem či mam v sebe nejake prekliate ale inak si to už vysveliť neviem :((,,Prečo druhe dievčata sú štastné maju kamošky frajerov a ja nikdy nič?Naozaj to môže byť nejaka zlá energia?Velmi prosim napište mi niekto ako postupovať alebo čo robiť.Chcela som ist aj k psychologovi ale on mi povedal že ak niesom plnoleta rodič musí dať súhlas na stretnutie snim.Ja už nevladzem :( Už fakt neviem :((((
vždy sama
Odkial si? Ja sa riadim tymto: ked prechadzas peklom nezastavuj sa :)
Inak, pesnicka Breakaway od Avril Lavigne ma pocas skoly "udrzuje pri zivote". Pozri preklad a nech ti je motivaciou :) ak chces poslem ti sem jeden anglicky clanok co robit ked si bez priatelov
tak u nas na skole bola psychologicka a ta nam hovorila ze ak niečo kludne za nou mozme prist... a nepotrebovali sme suhlas rodica...vy tam nemate ? a ked v 15 nemas nikoho nerieš... naučiš sa aspon samostatnosti,.. ja som sa tiez nebavila so spoluziackami...
bola som cele skolske časy sama... fakticky...
v dospelosti sa to uplne zmenilo...vsade kde pridem som oblubena...
hned zapadnem do kolektívu,.. volaju ma von, atd..
aj teraz som zmenila pracu , robim s chalanmi, zien je tam malo...
som ich miláčikom :-) ja si viac rozumiem s chlapmi takze super,..mam sa s nimi o čom baviť...
Ahoj nic si z toho nerob... Este si velmi mlada baba a este budes mat plno frajerov :) samozrejme tak zo srandy pisem ale ano, este budu chlapci a kamosky pridu tiez neboj... Nemas 30 takze nesmut este mas vsetko pred sebou, napr ja som kamosky nikdy nemala a mam 22r a vacsinou som bola len s mojou sestrou vsade a ked som si nasla kamosky da sa povedat ze aj vdaka facebooku :) a tam prisli aj chlapci stretka a tak :) tiez som neni skareda ale jednoducho mozno na niekoho posobis namyslene a vyzor robi fakt vela.
Podľa mňa sa to zmení keď si nájdeš tých správnych ľudí alebo si ony nájdu teba :) Veď si ešte len nastúpila na školu čiže si prváčka však? Máš kopec času na to nájsť si priateľov. Máte tam krúžky? Ak hej skús nejaký ktorý ťa bude baviť a hlavne buď sama sebou netreba sa báť ľudí alebo niečo podobne veď ony môžu mať rovnaký pocit s teba :) Hlavu hore a úsmev na tvári ;) Mala som to podobné ako ty..ale nakoniec som si našla kamarátov s rovnakými záľubami a bolo ;)
Sú tu na fóre viaceré také témy, že niekto hľadá kamarátku. Aj tu si môžeš s niekým písať.
www.zdravie.sk