Antidepresiva na uzkost a paniku

Príspevok v téme: Antidepresiva na uzkost a paniku
andy228

Ahojte, mam uzkostnu poruchu spojenu s panikou. Mesiac beriem antidepresiva a pocitujem mierne zlepsienie, nie vsak uplne. Mate niekto skusenosti s AD? Pomozu casom viac? (samozrejme chodim aj na psychoterapie). Navyse sa mi z tych liekov trasu ruky, mam zavraty, som unavena a to je dost neprijemne...prejde to? co myslite? A PROSIM, ZIADNE NEGATIVNE INFO. Dakujeeem

andy228

Ajja dakujem za odpoved, potesilo ma, ze to prejde. Hlavne sa chcem citit zas normalne. Este by som sa ta rada opytala na to ci si sem tam prilezitostne vypijes..viem, ze sa neodporuca kombinovat ad s alkoholom, ale sem tam na nejakych akciach by som si rada dala..co myslis?

ajja

ja beriem antidepresiva osem rokov zo zaciatku sa mi krutila hlava ako keby som mala vypite a rozne stavy som mala. To ti prejde po dvoch mesiacoch hlavne ze sa zbavis paniky tak ako ja. Teraz po tolkych rokoch brania liekov uz ani neviem ze nejake lieky beriem. Citim sa dobre a hlavne bez zachvatov paniky. Lenze vysadit lieky uz nemozem inac by sa mi zachvaty vratili.