zly pristup a starostlivost o pacienta na urologii v GALANTE u pani doktorky JANCIKOVEJ .AK tak pristupuje aj k ostatnym pacientom tak je potom velka hamba na pani doktorku . Aby s clovekom robila ako zo psom , to robi aj so svojimi blizkimi -asi nie .je to velka hamba .s pozdravom blizky pacienta.P.S. ak si toto precita aj PAN primar alebo PAN riaditel GALANTSKEJ NEMOCNICE S POLIKLINIKOU nech sa velmi zamysli ,ci potrebuje takych doktorov na oddeleni ,aby s clovekom takto robili.
zanedbanie starostlivosti o pacienta
Veríš neveríš nemocnica dodnes nepriznala do GA nemocnice by som ani na pohotovosť nešla. Ty to tam nepoznáš ja hej amam na nic dosť ťažké srdce
Joleen lol akoze teraz mi xces povedat ze ten primar je nad zakonom ?? :-D ... akoze sorac ale toto ti neverim...
A este nieco zakladateľ temy a ja hovorime o galantskej nemocnici a ty tu točíš o skole a to su rozdielne veci takže stiahni
Však prave prwto pisem hovorim ze ked to tam nepoznáš tak nemudruj. 2 dotyčným sa dosnes neospravedlnili a ani nepriznali a dokonca ani na sud neprišli takze nemudruj.
Joleen ak o niecom nekalom vies a nikde si to nekomunikovala tak si spoluzodpovedna... este raz hovorim ak sa nikto nestazuje tak sa oficialne ani nic nedeje a kompetentni to ani nemozu riesit... ja mam praveze paradoxne aj na sk velmi dobre skusenosti s podavanim staznosti a to aj tam napr na skole mi vraveli ze som k....t a ze teraz budem mat problemy a ze ma vyhodia atd a nic takeho sa nestalo... toto su take pozostatky z komunizmu kde vsetci drzali hubu a krok a boli radi ze su radi ale tieto casy uz niesu... bohuzial ak budu vsetci nadalej ticho tak sa nic nezlepsi
Ovecka poznáš nemocnicu v Galante? Pokial nie tak sa o tejto teme nebavme pretože ja tu kliniku viac než dobre poznám
Joleen ked sa nikto nebude stazovat tak sa nic nezlepsi... taketo reci som pocuval aj na vyske... par krat som sa pisomne stazoval na ucitela napr ze odmietol vypisat terminy skusok aj po polke skuskoveho atd.. povedal z enieje v psychickom stave vypisat termin, tak som napisal dekanovi ze jeho clovek nieje v psychickom stave vykonavat svoju pracu a ziadam ho aby nam dal kontakt na cloveka ktory v takom stave je.... proste kazda moja staznost bola vybavena... napr v tom pripade na druhy den nam dal termin ...
to len ludia najme na SK sa boja otvorit usta...
ak dostane primar staznost najlepsie pisomnu a potom sa nieco stane a napr nejaky pacient zomrie tak ma primar dost pruser, cize ak sa taketo staznosti nakopia tak skor ci neskor nieco spravi ...
Ovecka a ty si fakt myslis ze p primar sa bude onto zaujímať? Zabudni!
napis co sa presne stalo najdi si kontakt na primara a napis aj jemu.. nejako takto anonymne na fore to neam zmysel
To nie lwn urológia ale aj ine oddelenia či ambulancie ;) cela poliklinika by sa mala obnoviť