Aky mate nazor na tu aferu okolo tohto zariadenia ?
*centrum v GALANTE 14 rocne sex
A vie ktokoľvek z vás povedať ako to skutočne bolo ? S úplnou istotou ?
Keď sa v Kutnej Hore stal ten prípad, čo tam tá 16 ročná chovankyňa podpálila ústav a zhorelo tam 26 dievčat, tak tam jej najviac ublížila tá vychovávateľka, čo bola akože jediná dobrá.
Lebo s ňou mala lesbický vzťah a udržovala ho za cenu sľubov typu zoberiem si ťa na Vianoce domov.
Prezyvka055 - z tvojho pohľadu tá dievčina obchodovala so svojou vagínou, ale to bol jediný spôsob, ako si pomôcť a mať nádej. Aj tá sa ukázala falošná. Ja si nemyslím, že sa o tomto dá povedať, že to je "dobrovoľné".
Na druhu stranu ta 14 rocna uz panna nebola, takze to prezentovanie stylom typu ze ako strasne tomu dievcatu ublizili je trochu divne. A imho je to moj sukromny nazor ze tie dievcata s nimi trtkali dobrovolne alebo s tym ze vedeli ze budu mat nejake vyhody tak klasicky vyuzili svoj mocny nastroj a to vaginu.
Co vsak je zle je kompletne neodbornost personalu v tomto zariadeni, lebo ako som spomenul to ze im davali najskor dobrovolne je jedna vec ale vobec to ze tomu personalu skrsla v hlave take myslienka je zle. Kedze oni by mali byt prave ti co by ich trochu mali dat do laty. Urcite by ich mali potrestat a taketo zariadenia presetrit, po vsetkych strankach.
Je vsak dobre zname ze tam kde sa cerpaju dotacie zo statu alebo ze co je statne tak to vacsinou stoji za hovno po vsetkych strankach a ak je mozne tak sa tomu treba vyhybat.
A je dobre ze sa na tieto veci poukazalo. jedine co mi na tom vadi je to hranie na city okolo celej tejto veci.
Je tu plno príspevkov o tom, keď dospelé ženy po ťažkom rozchode robia hlúposti typu kamarátka na sex.
V tých zariadeniach sú mladé dievčatá ktoré ani normálnu rodinu a vzťah nikdy nezažili, nemajú k sebe úctu, takže pre mužov bez zábran sú zrejme veľmi ľahkým cieľom. Ten riaditeľ sám potvrdil, že tam bol sex na rozlúčku a jeho obrana bola, že však už vtedy mala 15....
ak je to Pravda a je aj Pravda ze ti zamestnanci mali 200 EUrove platy tak je ten clovek co toto vymyslel rovnako vinny .. za 200 EUR tam pojdu robit presne taketo typy
Mam z toho dosť zmiešane pocity, mnohokrát sa stalo v podobných kauzách že to bol len výmysel (nemusí to tak byť aj teraz )... za ďalšie ma nahnevalo ako sa ku tomu postavili média ktoré sa z toho v podstate snažia zas spraviť senzáciu.... ja si počkám ako to dopadne