*centrum v GALANTE 14 rocne sex

Prezyvka055

Dnes zverejnili list od natalie kde pisala ze nebola znasilnena a ze je to jej vec s kym trtka :D a ze v zariadeni je jej dobre a ze to su len bludy jej matky.

No takze sa v podstate aj vyplnilo to co som predpokladal a to ze tie dievcata to chceli a nemali s tym ziaden problem.

Pochybenie zamestnancov (tych kt s nimi sexovali) to vsak do plnej miery samozrejme je.

Ale nie je to zas taka emo drama ako bolo prezentovane ze utyrane deti museli trtkat povinne lebo ich bili a znasilnovali atd.

0vecka

Prezyvka055 ale fakt si zober ze kto tam tak mohol makat za 200EUR ... akoze iba ked si predstavim tie ksichty ako z reality show tak mi je jasne ako to tam vyzeralo

Prezyvka055

0vecka podla mna to skor bude ze tam varili ako v skolske jedalni teda hnusne. Proste tabulkova strava hnusne uverena co chuti max tak 2 ludom z 10.
Ja ako nechcem nic zlahcovat ale velmi dobre vieme ako asi funguju diavcata ktore v minulosti sexovali za pervitin alebo za flasku ci cigarety ... no ale presne od toho ich mali oducit a nejako sa im nezadarilo v tom zariadeni.

Prezyvka055

Mesačný princ -> hej tak ako ono to podla mna nie je uplne zbytocne podla mna zamestnanci tam sukat nemali aj ked sa im tie dievcata rozdavali, jednoducho minimalne boli neodborny .. a boli fundovany z dani ... to ze sa o kolo toho robi take citaky to uz je dalsia vec .. a rozohodne je to vec ktora presetrena ma byt a maju byt vyvodene dosledky. V kazdom pripade si myslim ze media to prehanaju s tym ze narazaju na city ludi miesto toho aby isli viac po faktografii. Proste tvoria obycajny bulvar. Ale cele slovenske je jedno velke divadlo a supacky bulvar, takze sa nie je comu cudovat.

0vecka

inak tazko povedat ako to bolo naozaj.. akoze obchodovali so svojim telom ale ak je Pravda ze im tam nedavali poriadne najest atd tak to bolo len vydieranie a o obchodovani sa neda hovorit....

Mesačný princ

Mám na to taký názor ako aj na obvinenie J. Slotu...ak ľudia chcú, tak sa vždy niečo nájde a spraví sa z komára somár....

No jednoducho tieto vykonštruované hlúposti nám majú zamedziť vidieť skutočné problémy na Sk. Ako nič v zlom.

Prezyvka055

muromirový -> mne nahodou vzdy katolici prisli ako ti najviac zvrateni v tychto sex veciach .. a to zrovna nemierim teraz na filipa

muromirový

Filip TT- v inej témw píšeš že si katolík a tu píšeš oplzlé veci? Choď sa z toho vyspovedať prosím ťa.

Prezyvka055

Filip TT -> plno zien "obchoduje" so svojou vaginou, na tom uz v roku 2016 nic nenormalne nie je.

Co je nenormalne je ze tam zamestnavaju takych ludi co maju byt voci takymto obchodom imunni. Jedine zeby sa na Slovensku zmenili liecebne postupy ale neviem o tom ze by aj tuto metodu zahrnuli. aj ked v minulosti sa to v sanatoriach pouzivali ... ale asi len na starsie ...