ahojte, prosím Vás poraďte, chystám sa dať si tetovanie, len nejaké maličké na nohu, je to veľmi bolestivé ? prípadne viete poradiť nejakého dobrého tetéra v Prešove? ďakujem
tetovanie, kam s ním?
Na clenku to mas jedno, tam to aj tak skoro nikto nevidi. Takze s tetovanim na clenku by som sa netrapil aj keby bolo skarede ako noc.
Na členok by som to dala. A je jedno či si veriaca, lebo to s tým nemá nič spoločné, len ti poviem jednu vec:teraz neviem koľko máš rokov, ale bude to do tak 40 možno aj viac vyzerať cool, ale potom, keď budeš stará dievka a budeš mať na nohe kerku a k tomu ti bude aj koža ovísať všade kde sa dá, tak neviem, že či sa ti to bude páčiť. aj keď príde vnučka ku tebe a uvidí, že máš kerku, bude mať trebárs 16 a mami!(tvoja dcéra) ,,aj ja chcem kerku! idem si ju urobiť majte sa! a problém je na svete.
Ale tým ťa nechcem odhovoriť, pretože je to keď je to dobré urobené, tak je to pekné, ale skôr nejakú, čo sa ti po takých 5-10 rokoch zmyje. Aj také sú, ale väčšinou sa nezmyjú úplne!.
Ale opýtaj sa skôr nejakej kamošky, kamoša, čo má a býva približne v tak kde ty.
každý máme na vec iný názor; )
Lebo si jasne sa vyjadrila že vieš že take tetovania su ako hovna :)
hej som a čo to má s tým spoločné? :D
Si veriaca?
nie neboj nič s diabolskou tematikou neplanujem prave naopak :)
Keď na tom tetovaní je had alebo niečo čo znzorňuje diabla, môže ťa to šklbať!!!! Poula som o takých prípadoch tak pozor na to...