Ahojte,chcela by som poznat nazor nezainteresovanych ludi alebo ludi,ktori maju alebo mali vztah,kde prisli na rad nadavky a krik...moj priatel je dost urazlivy a vybusny...akoze ani ja nie som svata a tiez sa viem niekedy "odut" aj pre blbost...doteraz sme sa vzdy udobrili a zasmiali sa sami na sebe ze sme ako mali a pod...lenze v poslednej dobe zacal po mne dost bliakat...ani nie pri hadke ale len tak...daco sa spytam,on zvrieskne na mna alebo daco robim a jemu sa to nepáči tak na mna nahuci a ptm sa tvari ze nic a bavi sa so mnou dalej normalne...alebo mi povie ze bozaj ma v rit ked je rozculeny...minule sa vyjadril ze oblec sa prosim ta (bola som v plavkach v aute lebo sme sli z jazera) lebo sa stavime u mojich znamych a si pomyslia ze to s akou kravou som prisiel...on je z dediny a tam su taki konzervativnejsi a asi je pre nich nemoralne cakat v plavkach v aute alebo co a este nechápal ze preco som sa na to urazila...naposledy sa vsak tak rozculil a dostal taky amok,ze som sa bala ze mi jednu streli...nadával ze ma moze j*bat a nech sa poj*ebem a trieskal do vsetkeho a lomcoval so všetkým co mu prislo pod ruku a kedze sme boli akurat v aute tak ptm sa rozbehol a jazdil ako sialeny az som sa bala ze sa vyburame...a ptm sa zasa tvaril akoze nic a ked som mu povedala ze takto sa so mnou bavit nebude a ze je asi nacase to ukoncit tak na mna pozeral akoze o com tocim,ved sa nic nedeje a ani nvm ci to zobral vazne lebo mi ptm dal pusu a siel domov a sama nvm ze ako vlastne teraz na tom sme...stalo sa uz ze ste takemu nervakovi dali este sancu a ono sa to zlepsilo?...lebo mat niekoho rad a zaroven sa ho bat a cakat kedy pride dalsi amok mi nepride celkom normalne...ako som pisala ani ja nie som svata,ale skaredo som mu povedala len raz bez kriku a trieskania a nebolo to bez priciny...
Priatel nervak
priatel po tebe krici lebo moze. Clovek robi to co si moze dovolit.
Sme spolu rok a takyto zachvat alebo ako to mam nazvat dostal prvykrat...teda prvykrat som toho bola pritomna...nervacil aj pred tym,ale nie az tak zeby sa nekontroloval...
Inak to s tou terapiou napadlo aj mna,len som sa mu to este neodvazila navrhnut...neviem ci by sa na to dal...v prvom rade by musel uznat,ze to neni v poriadku a to neviem ci si prave uvedomuje...
A dakujem vam vsetkym za nazory a rady...premyslala som aj ci som to neprehnala,ze hned som mu povedala,ze koniec (aj ked ako som pisala,asi to nebral moc vazne)...ale aj podla inych nazorov vidim,ze nie...
nooooo.o tomto viem svoje...žijem s takým nervákom bo vzahu žiaľbohu už 6 rokov, som s ním,a stupnuje sa to, začalo to nevinne tichými nadávkami, a už sa stalo že na mna aj bliakal,alebo nadával vulgarnejšie, že som PI a neviem čo, tiež v aute prudko zabrzdil ,akoze nesiel rychl,ale prudko zabrzdil,a povedal mi nadávky..vraj ho vkuse vytáčam...
ak chces mozeme pokecat ..dam ti svoj mail..tak mi tam napis, nechcem to riešiť do detailov radšej tu verejne..lauritkatinka@gmail.com
pokecame o tom viac, mam dost skuenosti...asi by bolo najlepšie s nervákmi nechodiť :( no kazdopadne viem, ake je to tazke cele, kedze taky nebol a zrazu je..:( tak strrrassne moc dobre ta chapem :(
toto poznam..ono zalezi ako casto sa to stave... ak je to raz za rok tak sa to da vydrzat ak je to ale kazdy tyzden alebo castejsie tak bal si veci...ak ho mas velmi rada tak mu daj ultimatum, bud sa bude liecit alebo koncis
ty ho poznas urcite najlepsie, kedze si jeho priatelka. Aj nazov temy je "priatel nervak" takze si o tom aj presvedcena. Ak ma niekto takto vybusnu povahu, to sa len tak nezmeni. Davat sancu sa samozrejme da... ale su ludia, ktori sance davaju donekonecna. Je velmi mala sanca, ze sa clovek nervak zacne kontrolovat a zmeni sa sam od seba, v takomto pripade pomaha (ani to nie vzdy) jedine terapia. Co si myslis, podujal by sa na nu?
Okamzite ber nohy na plecia a prec od neho , bud rada ze sa prejavil uz teraz ....
Vekom sa to bude len stupnovat a po case by pribudli aj fyzicke utoky
Prec , prec , prec
Naozaj to ukonci. Taketo spravanie nie je normalne. Ved ohrozil tou jazdou aj tvoj zivot. A tie nadavky. Toto by si nikto k partnerovi dovolit nemal. Ked nechces prist k urazu, dalej to s nim netahaj. Sama si uvedomujes, ze to nie je v poriadku. A naozaj nie je.