zväčšené lym. uzliny, opuch hrdla atd....

Príspevok v téme: zväčšené lym. uzliny, opuch hrdla atd....
hrdlo

Dobrý deň,
Prosím o odbornú pomoc. Už neviem kam sa mám obrátiť. Mám 25 rokov, 90kg, celý život športujem, nepijem, nefajčím... Už naozaj dlhú dobu chodím po doktoroch ale zatial som k ničomu nedospel.
Už dlho mám problém s pocitom tlaku v krku. Mám zväčšené uzliny po sánkou. Nič ma nebolí ani uzliny a nemám problém s prehltaním.
Bol na ORL , sone, robili mi výter atd..Všetko je v poriadku. Podla Sona vylúčili rakovinu ( neviem či sa to dá iba na základe toho). Štítnu žlazu mám vraj tiež v poriadku.
Pocit cudzieho telesa nemám neustále a ani uzliny necítim stále... Raz sú zväčšené moc že mi prekážajú, iné dni ich necítim vôbec.taktiež mávam ako keby stuhnutú šlachu ktorá sa tiahne od ucha až po koniec krku.. a pocit tlaku cítim väčšinou iba na jedenej strane krku( na lavej častejšie) Doktori mi už diagnostikovali kadečo.. Zmenšenú nosnú prepážku kvôli ktorej mi vteká sopel do krku a uzliny nato reagujú, potom to mám z chrípky aj ked som žiadnu nemal ale vraj o tom neviem že som ju mal atd atd...Akému doktorovi ešte mám ísť? Kde by sa tomu mohli ešte venovať ked už 3ja ORL doktori ma vyšetrovali nezávisle od seba a na nič neprišli?
Nie som hypochonder a nevymýšlam si to..najradšej by som bol keby sa to vyrieši :-(
Stretol sa niekto s niečím takým?